Fire arsenal-spillere ute mot Manchester united

Arsenal melder om flere forfall før dagens kamp, det kan bety at martin Ødegaard får sjansen fra start mot Manchester United.

Aubameyang mister kampen mot United

Arsenal bekrefter at de må klare seg uten Pierre-Emerick Aubameyang, Pablo Marí og Dani Ceballos i kveldens TV 2 Sport Premium-sendte kamp mot Manchester United klokken 18.30. Emile Smith Rowe og Thomas Partey er tilgjengelige, mens Kieran Tierney fortsatt er ute.

Martin Ødegaard kan få sjansen

Solskjær er sikker på at Ødegaard blir en suksess i Nord-London, men håper ikke han får noen pangstart på livet som Arsenal-spiller.

– Jeg håper han ikke finner formen lørdag, men jeg ønsker ham alt godt. Han er en god gutt med en god innstilling. Han har bra karakter, så jeg er sikker på at han er en god signering, sier Solskjær.

Ødegaard gjennomførte torsdag sin første treningsøkt med Arsenal og er spilleklar til lørdagens kamp. Arsenal har, etter en ustabil start på sesongen, sett bedre og bedre ut den siste tiden, og Arsenals manager, Mikel Arteta, har allerede brukt store ord om nordmannen.

På spørsmål om nordmannen er aktuell fra start, svarte Arteta torsdag:

– Det er litt tidlig å ta en avgjørelse nå, men vi kommer til å se hvordan han ser ut på trening.

Arteta sier han vil bruke Ødegaard både i 10-errollen og på kanten, roser spillernes kreativitet og mener han har forbedret seg drastisk i arbeidsfrekvensen uten ball de siste årene.

Ødegaards debut kan komme mot et Manchester United-lag som gikk på en skikkelig smell tidligere denne uken. Da tapte de hjemme mot tabelljumbo Sheffield United:

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds