Fjorårets Fantasy-vinner avslører laget

Fjorårets vinner av Fantasy Premier League, Ali Jahangirov, avslører det nåværende laget han har satt opp til første runde. 

Under kan du se laget han har satt opp, og lese litt mer om hvorfor han har valgt de forskjellige spillerne.

Keepere

Jordan Pickford (£4.5m): Jahangirov forventer at Sean Dyche strammer inn bakover denne sesongen, og at Dyche´s defensive tilnærming medfører flere clean sheets for Everton denne sesongen. Fjorårsvinneren liker prisen og legger til at Pickford har et høyt potensiale for “save points” – poeng for redninger.

Joao Virginia (£4.0m): backup-keeperen til Pickford, og dermed er fjorårsvinneren garantert poeng om Pickford er ute med skade.

Fjorårets Fantasy-vinner avslører laget

Forsvar

Luke Shaw (£5.5m): Jahangirov mener Shaw er den beste defensive spilleren fra Manchester United, selv om Andre Onana (£5.0m) er en halv million billigere. Shaw får poeng for clean sheets og har gode muligheter målpoeng også.

Pervis Estupinan (£5.0m): Starter sesongen med tre fine kamper med mulighet for både clean sheets og målpoeng. Fjorårsvinneren mener Estupinan er en god investering og særlig om vi får se noe á la 17-poengeren mot Arsenal i fjor. 

Gabriel (£5.0m): Ali Jahangirov er bestemt på at man bør ha en Arsenal-spiller i forsvar, og mener Gabriel er det beste valget fra The Gunners.

I tillegg til Estupinan, Gabriel og Shaw, har fjorårsvinneren valgt forsvarsspillerne  Matty Cash (£4.5m) og George Baldock (£4.0m).

Midtbanen

Mohamed Salah (£12.5m): En med sikker plass i Liverpool-laget, i motsetning til Diogo Jota (£8.0m), Darwin NunezLuis Diaz and Cody Gakpo (£7.5m), som alle er utsatt for rotasjon.

Jahangirov har stor tro på Liverpool denne sesongen og at laget blir bedre offensivt i år enn i fjor. Han tror også at vi får se en Salah på nivå med det han var for noen sesonger siden.

Marcus Rashford (£9.0m): Rashford var en av de viktigste spillerne for Jahangirov i 2022/23, og fjorårsvinneren tror at Rashford kommer til å bli minst like viktig i år, til tross for prisøkningen.

I tillegg til Rashford og Salah, har Jahangirov valgt dobbel Arsenal på midtbanen med Bukayo Saka (£8.5m) og Leandro Trossard (£7.0m). Saka trekker han frem som det beste valget fra Arsenal, men Trossard innrømmer han inderekte at er et sjansespill. 

Kaoru Mitoma (£6.5m): Fjorårsvinneren mener kampprogrammet Brighton har i starten av sesongen er for bra til å stå uten Mitoma. Han mener også at tre spillere fra Brighton er en god strategi.

Angrep

Erling Haaland (£14.0m): “En spiller man må ha på laget. Jeg er overrasket over at han ikke er på 100% av lagene”, sier fjorårsvinneren i et intervju med Premier League.

Joao Pedro (£5.5m): Pedro er tredjemann fra Brighton på fjorårsvinnerens lag. Rekordsigneringen er billigste vei til Brighton-angrepet og tar straffene om han er på banen.

Hwang Ui-jo (£4.5m): Jahangirov trekker frem eierandelen til Ui-jo, som er på under 1%. Dermed er risikoen minimal for at han går ned i pris. Prisendringer er et viktig element ved valg av spillere til benker som gjør det enklere å planlegge fremtidige bytter .

Husk, fristen for Gameweek 1 går ut fredag 19:30. 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds