Football Insider: Arsenal med i kampen om Mbappe?

Det franske vidunderbarnet Kylian Mbappe linkes stadig til Real Madrid. Ifølge ESPN har franskmannen ingen planer om å fornye sin kontrakt hos PSG og ønsker en overgang til Real Madrid allerede i sommer.

Om Real Madrid ikke skulle klare å finansiere en overgang for Mbappe skal hovedpersonens foretrukne valg i England være Arsenal. De rødkledde fra Nord-London har vært svært aktive denne sommeren: Kai Havertz er klar, mens overganger for både Declan Rice og Justin Timber nærmer seg sluttført.

I følge Football Insider skal Arsenal se nærmere på mulighetene for å signere Kylian Mbappe dette overgangsvinduet.

Odds på Mbappe til Arsenal

I skrivende stund er Real Madrid store favoritter til å signere Mbappe. I følge oddsen hos forskjellige bookmakere er sannsynligheten nærmere 70% for at franskmannen spiller i Madrid etter sommeren.

Oddsen for at Mbappe blir Arsenal-spiller er rundt 40. Både manchester United og Liverpool har lavere odds for å signere franskmannen, med henholdsvis 16 og 20 i odds.

Mbappe til Arsenal: – ikke realistisk

Ryan Taylor i The Daily Express mener at snakk om Mbappe til arsenal er latterlig og urealistisk. Taylor legger til at det økonomiske aspektet rundt Mbappe-overgangen ikke er gjennomførbart eller levedyktig for Arsenal sin del.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds