Før kampen – Aston Villa v Leeds United

Villa Park
Fredag, kl: 21.00

For en start på årets sesong Aston Villa har fått. Fire strake seire, på fire mulige forsøk. Det er faktisk første gang klubben har klart siden 1930. Forrige runde så det lenge ut til at de skulle avgi poeng for første gang denne sesongen. Men, på overtid sendte nysigneringen, Ross Barkley, av en kanon til 0-1 og nok en trepoenger. De ligger i skrivende stund på 2. plass, poenget bak Everton, men med en kamp mindre spilt.

Leeds har imponert mange i sesonginnledningen. Til tross for at de ikke har fått lønn for strevet, har de levert underholdning i massevis. Mot Wolverhampton sist gikk de på sesongens første hjemmetap, og gikk av banen uten å score mål, for første gang denne sesongen. Det til tross for mange brente sjanser.

Sesongens første fredagskamp. To lag som de seineste åra har kriget i Championship, men som nå har tatt steget opp til Premier League. Umulig å ikke nevne forrige oppgjør mellom Aston Villa og Leeds United for to sesonger tilbake. Kontroversielle situasjoner førte til en svært amper stemning mellom klubbene, og det sitter nok godt i minne, når de igjen møtes til dyst på fredag.

 

Forventet lagoppstilling:

Aston Villa:

Det virker som at Villa har funnet en ellever som funker nå. De to siste kampene, har gjengen under levert godt. Barkley har entret laget, og scoret i to av to kamper. Han fortsetter, og med mindre det oppstår noe skader, vil nok resten stå til oppgjøret mot Leeds på fredag.

Martinez

Cash Konsa Mings Targett

McGinn Luiz Barkley

Trezeguet Watkins Grealish

 

Leeds United:

Kaptein, Liam Cooper, stod egentlig oppført i førsteelleveren til å møte Wolverhampton forrige mandag, men pådro seg en skade på oppvarmingen. Inn kom Struijk, som også måtte ut med skade iløpet av kampen. Vi regner med at sistnevnte er klar igjen til fredagens oppgjør, og blir Kochs partner i midtforsvaret. Den nysignerte midtstopperen, Llorente, regnes å være klar i slutten av måneden. Det meldes også om at Kalvin Phillips kan miste opptil seks uker med fotball, grunnet en skulderskade han pådro seg mot Wolves sist.

Meslier

Dallas Ayling Koch Alioski

Struijk

Costa Klich Rodrigo Harrison

Bamford

 

Skader/suspensjoner:

Aston Villa:

  • Hause
  • Heaton
  • Moraes

 

Leeds United:

  • Cooper
  • Berardi
  • Forshaw
  • Llorente
  • Phillips

 

Unibet sine odds på kampen:

Aston Villa 2.40      Uavgjort 3.65          Leeds United 3.05

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds