Før kampen: Manchester City v Liverpool

Manchester City-Liverpool
Etihad Stadium
Søndag, kl: 17.30

Manchester City karret til seg en viktig borteseier sist mot Sheffield United. Et lag de bør og skal slå, om de vil være med å kjempe om tittelen denne sesongen. De lyseblå har fortsatt en kamp til gode, og blir den kampen vunnet i tillegg til at Liverpool slås på søndag, vil de være tett i poeng med sin rival. Per nå ligger de fem poeng bak, så det bør helst bli seier på søndag.

Etter braktapet mot Aston Villa og uavgjortkampen mot byrival Everton, har de regjerende mesterne igjen funnet tilbake til vinnersporet. Suksess i Champions League og to knepne hjemmeseire i Premier League. Klopps menn er sårbare for skader om dagen, men når viktige førstelagsspillere er ute, har unggutta slått til. Nå kommer den største testen for det skadepregede laget, når Etihad Stadium venter.

Det er alltid interessante kamper mellom disse to lagene. De seneste årene har de vært Englands to beste lag og har fordelt PL-pokalen mellom seg de siste tre årene. Å utnevne en veldig klar favoritt i denne utgaven av Manchester City-Liverpool, er vanskelig. Liverpool er skadepreget, men har likevel sett veldig bra ut. Manchester City har haltet litt i starten, men det ser ut til at de har fått litt mer fart på det nå.

Forventet lagoppstilling:

Manchester City:

Et gledelig gjensyn for City-fansen er at Gabriel Jesus var tilbake fra skade i midtuken mot Olympiakos. Brasilianeren scoret også nummer to i 3-0 seieren mot det greske laget. Det er fort en mulighet for at Jesus kan ta plass i startelleveren mot Liverpool til helgen, allerede. Visst ikke, vil nok Ferran Torres bekle rollen han har hatt de siste to kampene.

Ederson

Walker Dias Laporte Cancelo

De Bruyne Rodri Silva

Mahrez Jesus Sterling

Liverpool:

Liverpool er veldig skadepreget om dagen. Midtstopperplass har vært hardest berørt, og de siste to kampene har både Rhys Williams og Nathaniel Phillips bekledd rollen ved siden av Gomez. På spissplass ser det mer og mer ut som at Jota spiller seg inn til en startplass for de røde. Portugiseren bøttet inn med mål etter han kom til klubben, og scoret att på til hat-trick i Champions League nå i midtuken.

Allison

Alexander-Arnold Phillips Gomez Robertson

Jones Henderson Wijnaldum

Salah Jota Mané

Skader/suspensjoner:

Manchester City:

Liverpool:

 

Odds på kampen:

Manchester City 1.98
Uavgjort 4.30
Liverpool 3.40

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds