Før kampen: Manchester United v Arsenal

Mourinho sier han har hodebry i forkant av onsdagens storkamp mot Arsenal, en kamp United nesten ikke har råd til å tape dersom håpet om en topp fire-plassering skal være berettiget.

Mourinho sier han har hodebry i forkant av onsdagens storkamp mot Arsenal, en kamp United nesten ikke har råd til å tape dersom håpet om en topp fire-plassering skal være berettiget.

United på åttendeplass, har kun tatt to poeng på de tre siste seriekampene, og det skiller åtte poeng opp til onsdagens motstander.

I helgen ble det kun 2-2 borte mot Southampton. Da spilte United med Scott McTominay og Nemanja Matic i en treer sammen med Phil Jones. I tillegg er det satt spørsmålstegn om Luke Shaw, Eric Bailly, Matteo Darmian og Chris Smalling blir klare i tide. Her vil en avgjørelse vil bli tatt nærmere kampstart.

I tillegg er det meldt at Phil Jones sliter med en skade etter Southampton-kampen. Som om ikke det var nok er Victor Lindelöf og Alexis Sánchez ute i flere kamper på grunn av skader.

– Vi kommer til å få problemer igjen med å sette sammen et lag, sier Mourinho.

Ingen seier siden 2006

Om ikke annet er i alle fall statistikken på Uniteds side før onsdagens kamp. For å finne sist gang «The Gunners» vant på Old Trafford må vi tilbake til 2006.

Men London-klubbens nye hovedtrener, Unai Emery, har fått skikk på laget etter han overtok i sommer. Arsenal står med 19 strake kamper uten tap, i alle turneringer – 12 av dem i serien – og ligger på fjerdeplass med 30 poeng. Tre plasser bak, med åtte færre poeng, finner vi United.

Arsenal kommer fra en sterk seier hjemme mot Tottenham (4-2) og Emery sier onsdagens kamp vil bli en stor utfordring.

– Det er en vanskelig sted å vinne. Det er en godt lag med gode spillere og de har en atmosfære som bærer dem fram. Det blir en interessant kamp, men vår motivasjon er stor, sa Emery som også onsdag må klare seg uten Mesut Özil.

Flere spillere på vei tilbake fra skader

Arsenal-Unveil-New-Head-Coach-Unai-Emery.jpg
Emery har fått fart på sakene i Arsenal. I kveld venter en tøff utfordring på Old Trafford. Kan Unai og Arsenal bryte den 12 år lange forbannelsen på drømmenes teater?

Den tyske midtbaneeleganten trener alene etter at han pådro seg en ryggskade forrige tirsdag.

– Han kunne ikke spille europaligakampen i Kiev (torsdag) eller mot Tottenham. For øyeblikket tror jeg heller ikke at han spiller onsdag.

Heller ikke Granit Xhaka spiller onsdag på grunn av suspensjon.

Laurent Koscielny, som har vært ute med en akillesskade siden slutten av forrige sesong, er på vei tilbake og skal testes før United-kampen. Det samme gjelder Nacho Monreal, som har slitt med hamstringen.

Mourinho: – Et mirakel om vi ender blant de fire beste

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds