Før Kampen – Manchester United v Leicester

I kveld klokken 21:00 norsk tid braker det løs. Ventetiden er endelig over, og vi anglofile skal endelig få stimulert våre Premier League-abstinenser. Det finnes ingen bedre plass å sparke sesongen i gang, enn på mytiske Old Trafford– der Mourinhos gutter tar imot «mirakel-mennene» fra Leicester.

I united-leiren har det vært alt annet en rosenrødt. Martial har ikke møtt opp til treninger, Mourinho har klaget på spillermateriale og fansen er negative, med andre ord er det som det pleier å være på «drømmenes teater». Utd har ikke forsterket seg nevneverdig i mine øyne
I all hovedsak: Fred og Dalot. Man har heller ikke blitt svekket i løpet av sommeren, og vil mest sannsynlig ligne på fjorårsutgaven. For min del er det litt tankevekkende, da Utd fikk mye bedre betalt enn hva alle expected goals- statistikker tilsier. Grunnen til dette er en og alene DDG. Tar man med i betraktningen at DDG hadde ett forferdelig VM og muligens kan ha litt svekket selvtillit, lukter det en tung sesong for de røde djevlene.

Dagens tropp kommer mest sannsynlig til å ha store mangler;Pogba, Young, Lukaku, Matic Valencia og muligens Bailly– magefølelsen sier at han blir klar. Dagens gjester er ett lag som vil bli stående igjen i historiebøkene. Etter den famøse pl-tittelen har det dog gått litt tråere, men endte i fjor på en meget respektabel 9 plass.

Jeg er ikke veldig glad i å vektlegge pre-season-kamper, men det er verdt å merke seg Kelechi Iheanacho har vært i fyr og flamme med sine 4 mål i oppkjøringen til sesongen. Dette kommer de virkelig å trenge med tanke på etterdønningene etter VM – Vardy, Demarai Gray, Jonny, Harry Maguire og Jamy Vardy er alle mest sannsynlig ute til kveldens åpningskamp.

Tar man også med i betraktningen at Mahrez er solgt, begynner det å bli tynt i rekkene. Nyinnkjøpte James Maddison må nok finne seg i å fylle tomrommet etter Mahrez. Ifølge Claude Puel er han klar til dagens kamp. Jeg tror dette blir en jevn affære, men at Utd trekker det lengste strået til slutt. Spørsmålet er om det noe verdi å hente i dagens kamp?

Artikkelen er skrevet av @ Edvard Klokkersveen

 

Her får du best odds på Manchester United:

ODDS MVL.jpg

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds