Før kampen: Wolves v Man Utd

 

Premier League er i gang og kampen om poeng hardner til for hver serierunde som går. I kveld er det klart for rundens siste kamp, mellom Wolverhampton Wanderers og Manchester United. Solskjærs menn har fått en kjempestart på sesongen, men for å henge med i topp 4-kampen må neste hindring på veien, Wolverhampton, overvinnes borte på Molineux.

Tøff bortekamp for Solskjær

Det blir garantert et tett og knallhardt oppgjør når de røde djevlene reiser sørover for å gjeste Molineux. Etter den gode serieåpningen, med en knusende 4-0 seier over Chelsea, har Solskjærs lag momentum inn mot kveldens kamp. Man U åpnet hjemme med en klar 4-0-seier over Chelsea, og selv om resultatet nok er noe flatterende gir det laget en boost inn mot kveldens kamp.

Wolves åpnet kampen med 0-0 borte mot Leicester. Wolverhampton imponerte med en sterk 7.-plass forrige sesong, og har i år et mål om å kunne slå seg inn blant de seks beste. Skal det bli en realitet, må det tas poeng mot Manchester United.

I fjor tok Wolverhampton fire poeng mot Man Utd, uavgjort (1-1) på Old Trafford og seier (2-1) på Molineux. Alt dette er historie og påvirker neppe den kommende kampen. Det gjør det nok heller ikke at Wolves har imponert i Europa League-kvalifiseringen med til sammen 8-0 i de to siste kampene.

Folket tror på tre nye poeng til Manchester United

Hos Coolbet ser vi at det er borteseier som er det klart mes populære valget på H-U-B-markedet. 89% av innsatsene som er plassert, backer Solskjær & co, 3% uavgjort, og 8% på Wolverhampton.

Skal du spille på kampen? Vi anbefaler å spille over 2.0 mål hos Coolbet. Spillet står i skrivende stund til 1.63 i odds.
Blir det 2 mål i kampen, får du pengene tilbake. Du vinner på spillet om kampen går over 2 mål.

Lykke til.

Resultater

Wolverhampton
Manchester United
1 - 1
Final Score

Forventet lagoppstilling

Siste fra Premier League Norge

Tottenhams ferskeste signering

Nord-London klubben har nylig offentliggjort signeringen av Bryan Gil fra Sevilla. Den tjue år gamle kantspilleren ble mandag ettermiddag presentert som Tottenham-spiller på en kontrakt

Varane klar for Manchester United

Avtalen mellom Manchester United og Real Madrid skal være så godt som klar. Fabrizio Romano skriver på twitter at det eneste som gjenstår er noen

Hvor havner Kane i sommer?

I likhet med mygg på en varm sommerkveld svirrer overgangsryktene overalt, og de er vanskelige å unnslippe.  På dagens agenda har vi den spennende overgangssagaen