Før kampen: Wolves v Man Utd

 

Premier League er i gang og kampen om poeng hardner til for hver serierunde som går. I kveld er det klart for rundens siste kamp, mellom Wolverhampton Wanderers og Manchester United. Solskjærs menn har fått en kjempestart på sesongen, men for å henge med i topp 4-kampen må neste hindring på veien, Wolverhampton, overvinnes borte på Molineux.

Tøff bortekamp for Solskjær

Det blir garantert et tett og knallhardt oppgjør når de røde djevlene reiser sørover for å gjeste Molineux. Etter den gode serieåpningen, med en knusende 4-0 seier over Chelsea, har Solskjærs lag momentum inn mot kveldens kamp. Man U åpnet hjemme med en klar 4-0-seier over Chelsea, og selv om resultatet nok er noe flatterende gir det laget en boost inn mot kveldens kamp.

Wolves åpnet kampen med 0-0 borte mot Leicester. Wolverhampton imponerte med en sterk 7.-plass forrige sesong, og har i år et mål om å kunne slå seg inn blant de seks beste. Skal det bli en realitet, må det tas poeng mot Manchester United.

I fjor tok Wolverhampton fire poeng mot Man Utd, uavgjort (1-1) på Old Trafford og seier (2-1) på Molineux. Alt dette er historie og påvirker neppe den kommende kampen. Det gjør det nok heller ikke at Wolves har imponert i Europa League-kvalifiseringen med til sammen 8-0 i de to siste kampene.

Folket tror på tre nye poeng til Manchester United

Hos Coolbet ser vi at det er borteseier som er det klart mes populære valget på H-U-B-markedet. 89% av innsatsene som er plassert, backer Solskjær & co, 3% uavgjort, og 8% på Wolverhampton.

Skal du spille på kampen? Vi anbefaler å spille over 2.0 mål hos Coolbet. Spillet står i skrivende stund til 1.63 i odds.
Blir det 2 mål i kampen, får du pengene tilbake. Du vinner på spillet om kampen går over 2 mål.

Lykke til.

Før kampen: Wolves v Man Utd

Forventet lagoppstilling

Før kampen: Wolves v Man Utd

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds