Før runden – Gameweek 3

 

 

Aston Villa v Everton – Fredag 21:00

Allerede i kveld sparkes runden i gang på Villa Park. Everton kommer på besøk og får et lite favorittstempel før kampen. Aston Villa står med null poeng etter sesongens to første kamper, mens gjestene så langt har fått med seg fire poeng.

Everton har sett solide ut bakover, og har fortsatt til gode å slippe inn mål. Aston Villa har funnet veien til nettmaskene i 2 av 2 kamper, men sliter med å demme opp bakover. Dette har resultert i 2-5 i målforskjell. Det skal nevnes at Villa har møtt tøffere motgang enn Everton, og at de muligens har fått dårlig betalt for prestasjonene de har levert.

 

Skader:

Aston Villa : Kodija, Chester og Hause
Everton : Digne er meldt klar, Baines er usikker og Delph er ute med skade.

Spådom kampresultat: 1-1

Norwich v Chelsea – Lørdag 13:30

Chelsea og Norwich sparker i gang lørdagskampene klokken 13:30. Chelsea står med ett fattig poeng etter to kamper, mens Norwich fikk seg en skikkelig opptur forrige runde. Gjestene må slå tilbake mot nyopprykkede Norwich, men vår finske venn Pukki er i målform og kan skape trøbbel for Lampard sine menn.

Vi får trolig en kamp med flere mål, ettersom både Chelsea og Norwich har vist svakheter i bakre ledd. Er vi heldige får vi en god start på lørdagen, med en skikkelig målfest på Carrow Road.

Chelsea har et sterkere lag enn Norwich, og særlig de offensive spillerne bør skape trøbbel for vertene.

Skader:

Norwich : Drmic, Hernandez, Klose, Idah og Zimmermann.
Chelsea : James, Loftus-Cheek, Van ginkel. I tillegg er Hudson-Odoi usikker til kampen.

Spådom kampresultat: 1-3

Manchester United v Crystal Palace – Lørdag 16:00

Manchester United fikk en strålende start på sesongen med 4-0 seieren mot Chelsea i åpningsrunden. Mandag ble det poengdeling på Molineux, og for å holde følge med de topp 4 kandidatene er bare tre poeng godt nok hjemme mot Crystal Palace.

Crystal Palace har møtt Sheffield United og Everton de to første rundene, og har til gode å finne veien til nettmaskene denne sesongen. Bare ett baklengs har dog gjort at Palace står med ett poeng.

Det som er mer bekymringsverdig for gjestene, er prestasjonen laget leverte – både mot SHU og Everton. Everton spilte med en mann mindre siste kvarteret og hadde fortjent tre poeng. Sheffield United vant kampen fullt fortjent mot Palace.

Skal gjestene ha sjans til å få med seg noe fra denne kampen, må de levere langt bedre enn de har gjort så langt.

Manchester United er store favoritter inn mot denne kampen, og det vil ikke være overraskende om vi ser lignende siffer som forrige hjemmekamp.

Skader:

Man Utd : Bailly, Fosu-Mensah, Sanchez (match fitness)
C Palace : Sakho, Tomkins

Spådom kampresultat: 3-0

Sheffield United v Leicester – Lørdag 16:00

Det er lite som tyder på at vi får en målfest når Leicester gjester Bramall Lane. Begge lag har holdt nullen hver sin gang i løpet av de to første rundene. Gjestene har utvilsomt møtt tøffere motstand (Chelsea og Leicester) enn det Sheffield United har gjort ( Bournemouth og Crystal Palace).

Hjemmelaget har sett solide ut i begge kampene, og demmer godt opp bakover. Leicester har ikke vært imponerende fremover, men viste lovende takter i 2.omgangen mot Chelsea.

Leicester er på jakt etter sin første seier denne sesongen, men kommer til å få en tøff kamp mot et høytflyvende Sheffield United-lag som har fått en kjempestart på sesongen

Skader:

Sheffield U : Robinson (usikker)
Leicester    : Chilwell (usikker)

Spådom kampresultat: 1-1

Watford v West Ham – Lørdag 16:00

To lag på desperat jakt etter en seier og tre poeng, møtes klokken 16:00 på lørdag. Watford ligger sist på tabellen med 0 poeng og 0-4 i målforskjell. West Ham ligger på 16.plass med ett poeng og 1-6 i målforskjell. Begge lag har fått en tøff start på sesongen, og trenger sårt en oppreisning i denne kampen.

West Ham har meldt at både Haller og Felipe Anderson er spilleklare, men det gjenstår å se om de spiller fra start mot Watford. Hos Watford er skadelisten lenger, med Sarr, Pereyra og Doucoure usikre til lørdagens kamp mot The Hammers. I tillegg er Troy Deeney ute med skade.

Spådom kampresultat: 2-1

Liverpool – Arsenal – Lørdag 18:30

Rundens storkamp får vi servert sent på lørdag, og om denne kampen blir som tidligere møter mellom lagene – får vi en skikkelig fotballfest. Når Liverpool og Arsenal møtes blir det sjeldent en kjedelig kamp. På de siste 10 møtene mellom lagene har det blitt scoret hele 44 mål (4.4 mål i snitt per kamp !!).

Liverpool har tidligere hatt et godt tak på Arsenal, men The Gunners har vært aktive på overgangsvinduet i sommer, og begynner å se mer slagkraftige ut. Emery har tatt små steg hele veien etter at han tok over roret, men de to første kampene gir liten grunn til å være veldig optimistiske på Arsenal sine vegne.

Begge lag har i grunnen sett svake ut de første kampene, og hjemmelaget ser ikke ut til å være på samme nivå som rekord-sesongen de leverte i fjor. De har dog en fantastisk angrepstrio som kan skape trøbbel for Arsenals nykomponerte forsvar.

Arsenal har forsterket i alle ledd i sommer. Aller mest spennende er rekord-signeringen Nicolas Pepe. Emery har hintet til at han kan få sjansen fra start mot Liverpool. Da har plutselig Arsenal en angrepstrio som virkelig kan sette Liverpool-forsvaret på prøve ( Aubameyang – Lacazette – Pepe).

Skader:

Liverpool : Alisson, Clyne og Keita er ute med skade.
Arsenal : Bellerin, Tierney og Mavropanos er ute med skade. I tillegg er Xhaka, Ozil og Holding usikre.

Spådom kampresultat: 2-2

 

 

NB #1: Spådom til kampresultat er ikke oddstips. Følg med utover fredagskvelden og lørdagsmorgenen for konkrete Oddstips

NB #2: Søndagskampene publiseres i egen artikkel Lørdag klokken 10:0

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds