Forsvarsspillerne du bør vurdere til GW7

De dyreste forsvarsspillerne på Fantasy har skuffet stort de første seks kampene denne sesongen. Med skader på sentrale spillere i Liverpool-forsvaret ser både Alexander-Arnold og RObertson dyre ut sett i lys av poengfangsten og tøffe kamper de kommende rundene.

Vi har plukket ut fire spillere vi tror kan levere bra med poeng de kommende rundene.

Ben Chilwell (£5.8m) – Chelsea

Kamp: Burnley (a)

Selv med bare tre kamper fra start for sin nye klubb, har Ben Chilwell notert seg for ett mål og to målgivende pasninger.

Chilwell er helt i toppen av forsvarere hva gjelder sjanser skapt, og i motsetning til lagkamerat Reece James er Chilwell spikret i førsteelleveren.

De neste tre kampene skal Chelsea møte Burnley, Sheffield United og Newcastle. Til sammen har disse tre lagene scoret 14 mål og har xG på 17,09 mål så langt denne sesongen.

Burnley – 4.35
Sheffield U – 6.54
Newcastle – 6.20

Max Kilman (£4.2m) – Wolves

Kamp: Crystal Palace (H)

Allerede på fredag sparkes runden i gang med det vi tror blir en målfattig kamp mellom Wolves og Crystal Palace. Da kan det være fint å ha en billig forsvarsspiller med gode muligheter for å holde nullen.

Per nå ser Kilman ut til å være det beste alternativet i forsvar blant spillere under 4.5m. Kilman har kun spilt tre kamper denne sesongen (GW 4, 5 og 6), men har levert knallsterke 23 poeng.

Perfekt alternativ for dem som ønsker å flytte midler fra forsvaret til midtbane/angrep, eller om du trenger en erstatter for Mitchell eller Justin.

Ezri Konsa (£4.7m) – Aston Villa

Kamp: Southampton (H)

I motsetning til Kilman og Chilwell er ikke Konsa et alternativ vi anbefaler å bytte inn til den kommende runden.

Aston Villa har hatt en fantastisk start på sesongen, men møter tøff motstand den kommende runden og runden etter det igjen.

Etter det venter en spennende rekke med “enklere” kamper. Aston Villa møter ingen av topp 6-lagene fra forrige sesong, og unngår samtidig å møte Arsenal, Southampton og Everton i samme periode.

Holder Aston Villa koken kan Ezri Konsa være et godt kjøp etter kampen mot Arsenal i gameweek 8.

Stuart Dallas (£4.5m) – Leeds

Kamp: Leicester (H)

Stuart Dallas og Leeds har sluppet inn 9 mål på 6 kamper så langt denne sesongen. I tillegg til to “Clean Sheets” har Dallas notert seg for en målgivende i løpet av de første 6 kampene (Liverpool i GW1).

Leeds har tatt Premier League med storm de første sek rundene og kommer til å bli en reel kandidat til en topp 10-plassering. Etterhvert kommer Dallas-eiere også til å få bedre betalt når backen leverer assister og scoringer.

Med Dallas og Konsa på laget får du også gode muligheter til å rullere mellom dem slik at du får gode muligheter for CS hver eneste runde.

Velger du å vente med å bytte inn Dallas, bør du ha han i bakhodet tidlig i desember. Fra runde 12 kommer det fine kamper på rekke og rad der Dallas bør være bankers i 7 av de 9 påfølgende kampene.