FPL – Dette gjør ekspertene før runde 6

Rodrigo er ute helt til landslagspausen. Vi tar en kjapp titt på hva “de to tullingene og Ole Kevin” gjør med det problemet før runde 6.

Øyvind

Undertegnede har blitt brutalt straffet for å gå for Kevin De Bruyne over Haaland, men har ingen planer om å ta flere hits før planlagt wildcard i runde 8. Derfor blir det eneste byttet:

Rodrigo ut

Gross inn

Gross har to glimrende kamper foran seg, mot et Leicester i defensiv oppløsning, etterfulgt av Bournemouth borte.

FPL - Dette gjør ekspertene før runde 6

Det er for øvrig ikke Gross som må steppe opp gamet sitt. Jeg trenger snarere et mål eller to fra Salah eller KDB, gjerne begge. Liverpool og City har scoret 21(!) mål til sammen de siste par rundene uten at disse to har vært sist på ballen, så det er på tide å vise hva de er gode for.

Ole Kevin

Ole Kevin viser seg nok en gang som den klokeste i panelet og gjør det eneste rette ved å cappe Haaland i GW5. Rodrigo er den eneste som må ut, og erstatningen faller (kanskje noe overraskende) på James Ward-Prowse. Er det noe vi imidlertid har lært de siste årene, så er det at vi aldri skal betvile Ole Kevin sine valg.

Ward-Prowse har et spennende kampprogram (wol, BRE, avl, EVE), og er en av få spillere du kan stole på at spiller 90 minutter hver eneste kamp så lenge han er skadefri. Dessuten har han en sylskarp dødballfot.

Kapteinsbindet forblir på Haaland (det virker jo som galskap å bytte). Inn fra benken kommer dessuten Neco Williams, som har en vesentlig penere kamp på papiret enn hva Gabriel har.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Iver

Iver tuppet Salah ut av laget på wildcardet forrige runde, og har dermed et lag som skiller seg godt ut i mengden. Det innebærer også at han har anledning til å cappe en av rundens mest interessante differ, nemlig Harry Kane hjemme mot Fulham.

Rodrigo måtte ut her også, og valget faller på Wilfried Zaha. 4 mål på 4 starter lover ekstremt bra for resten av sesongen, og Iver håper at ivorianeren kan fortsette trenden borte mot Newcastle.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds