FPL: Fem spillere du bør vurdere denne runden

Det nærmer seg slutten på årets Fantasy-sesong, og for mange betyr det en desperat kamp i kompisligaer for å sikre seg “braging-rights til den kommende sesongen.

Med fare for å gjenta de samme spillerne runde etter runde, slår vi derfor til med fem spillere vi mener blir fine “diffs” den kommende runden.

Ritchie

Ritchie står som forsvarspillere på spillet, men spiller venstre midtbane/ving for Newcastle. En spiller som er såkalt “ute av posisjon” i Fantasy-sammenheng.

Slike spillere er alltid spennende, men velger man å hoppe på Ritchie-toget, må man være forberedt på at spennet er stort.

Ritchie fikk seg en trøkk for to kamper siden, og det var usikkert om han var klar til kampen mot Bournemout. Satt på benken sist, uten å komme på banen. Vi tolker det som et tegn på at Ritchie kanskje ble hvilt for å kunne være 100% til kampen som kommer i GW33.

Det er høy risiko, men en deilig sjanse å ta når det nå er seks kamper igjen av sesongen.

Willian

Chelsea har kanskje det beste programmet av samtlige lag. Noe som betyr at Willian segler opp som en av rundens heteste tips.

Brasilianeren har sanket 26 poeng på de to siste kampene. I tillegg til 2 og 13 poeng i rundeene før det, blir det imponerende 41 poeng på de siste fire Fantasy-rundene.

Tar straffer og enkelte dødballer. Har fortsatt til gode å score et “spillemål” etter corona-pausen, men har vært sikker som banken på de tre straffene han har tatt.

Pulisic

Chelseas amerikaner er et like godt alternativ, om ikke bedre. Her er spørsmålet om man skal kaste mynt, eller gjøre sitt ytterste for å få inn begge to.

I likhet med Willian, er det programmet til Chelsea som er ekstremt fristende.

Vi anbefaler å prøve å få plass til begge på laget ditt

Foden

Billig alternativ i Manchester City, og har levert 22 (dobbelrunde), 0 (spilte ikke) og 12 poeng de siste tre rundene.

Kommer til å få mye spilletid mot slutten av sesongen, men det er likevel en viss rotasjonsfare for de som velger å stå med, ellerr bytte inn, Phil Foden.

Koster bare 5.3 millioner, og kan fort frigjøre penger til premium-spillere om det er behov for det.

Mahrez

Kommer til å starte denne runden og har vist enorm form de siste rundene. Fikk bare noen minutter mot Liverpool, og scoret til og med ett mål som ble annullert av VAR.

Om vi måtte velge mellom samtlige Manchester City-spillere den kommende runden, ville Mahrez vært førstevalget!

Få han på!

KAPTEINSVALGET TIL GW33

 

Mohamed Salah – 12.6m

Liverpool spiller hjemme mot Aston Villa den kommende runden. Selv om Liverpool skuffet stort mot Manchester City, var det ikke helt bekmørkt. Salah hadde noen sjanser i løpet av kampen, og kommer til å fortsette jakten på gullstøvelen når Aston Villa står for tur.

Vi anbefaler likevel ikke å bytte inn Salah for å gi han kapteinsbindet, men har du han på laget er det ingen grunn til å vurdere så mange andre.

Aston Villa spillet for fornyet kontrakt i Premier League, men Liverpool bør også være lystne på å jage noen rekorder denne sesongen. Taper Liverpool mot Aston Villa, blir plutselig mange av rekordene svært vanskelige å slå.

Salah-PLNORge
Salah får kapteinsbildet

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds