FPL Gameweek 15 – Spillerne som bør inn denne runden

 

Liverpool-problemet

Om få runder er det nemlig kun ni kamper. Liverpool skal spille VM for klubblag og har dermed ikke kamp i Gameweek 18.

Med to grønne hjemmekamper og en finfin bortekamp mot Bournemouth vil det være helt hinsides å gå uten Liverpool-spillere de tre neste rundene.

Selv om Van Dijk leverte til 20 i stil den forrige runden, er det to spillere vi holder høyere enn den nederlandske stopper-kjempen.

De to er Trent Alexander-Arnold og Sadio Mané. Vi anbefaler maks to liverpool-spillere de neste rundene, ettersom det må store rokkeringer til om du skal mye

For første gang på evigheter er oddsen på at Sadio Mané scorer lavere enn Mohamed Salah. Med andre ord: Det er større sannsynlighet for Mané-scoring, ifølge bookmakerne.

Spillere som bør inn nå

En skade på Joel Ward kan åpne døren for Martin Kelly (4.1) på høyrebacken til Crystal Palace, som har syv fine kamper på rad nå. På midtbanen er lagkamerat Wilfred Zaha et annet hett alternativ i Palace-leiren. Når Zaha leverer målpoeng, er det sjeldent uten bonuspoeng med på kjøpet.

Kelly og Zaha fikk hhv 6 og 11 poeng forrige runde. Trolig er det flere runder med “returns” i vente.

Med programmet Palace har i vente, er det vanskelig å holde seg unna Zaha. Midtbanespilleren koster bare 6.6 millioner.

FPL Gameweek 15 - Spillerne som bør inn denne runden

Har du penger i banken kan Patrick van Aanholt være ett spenstig valg.

Aurier og Son

Etter ansettelsen av Mourinho, ser Tottenham ut som et tog man bør hoppe på nå. De spilerne som frister mest er Serge Aurier og Heung-min Son. Harry Kane kan også være et alternativ, men prisen er litt stiv sammenlignet med Son. Det er heller ikke anbefalt å kjøre tre Tottenhamspillere på laget.

Son må inn på laget ditt, Aurier kan eventuelt vente til etter kampen mot Manchester United.

Spillere som må sone karantene ved neste gule kort.

Blant typiske Fantasy-spillere er John Lundstram, Raheem Sterling og Aaron Wan-Bissaka våre utvalgte av de som må stå over neste kamp, dersom de pådrar seg et gult kort.

Lykke til!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds