Etter dobbeltrunden der Liverpool møter Wolverhampton og West Ham, venter en fantastisk rekke av kamper med Southampton (H), Norwich (B), West Ham (H), Watford (B) og Bournemouth (H).

Uten å overdrive, bør det være gode muligheter for både rene bur og målpoeng for mange Liverpool-spillere.

Det store spørsmålet fantasymanagere stiller seg er hvilke tre spillere man skal gå for.

Tren Alexander-Arnold

Utvilsomt den første man må sette inn på laget. Den forsvarsspilleren som har sanket klart flest poeng på Fantasy denne sesongen. Det neste spørsmålet blir hvem man skal gå for av Mane og Salah, eller skal man rydde plass til begge to? Eller skal man vurdere å doble bak med Virgil Van Dijk? Svaret på det spørsmålet avhenger av budsjettet du som manager har til rådighet. Begge er gode valg, men har du pengene stemmer vi for en dobling på midten.

trent

Mane kommer til litt flere muligheter, men man kan forvente flere målgivende fra Salah. Med  Scoringen mot Manchester United kan også gi han den lille selvtilliten han trenger for å levere den store poengsummen flere håper på. Mane er eid av hele 40.8% sammenlignet med Salahs 27.8% og det kan på den måten være mye poeng å hente om man velger å satse på Salah. Selv om Salah er en nydelig “diff”, vil det alltid være ekkelt å stå uten Mane.

Alle må ha tre spillere fra Liverpool denne runden. Uten det kan man allerede før runden har startet, si farvel til mini-leagues og en respektabel overall-rank. Liverpool kan selvsagt skuffe, men alternativet er at de som treffer godt på spillervalg, potensielt sanker nærmere 100 poeng på tre spillere (inkludert Triple-Cap).

Kanskje litt vel dramatisk, men det er på ingen måte umulig!

Tre Liverpool-spillere

Trent Alexander Arnold (7.5m)

Mohammed Salah (£12.4m)

Sadio Mane (£12.4m)

Dette er våre tre anbefalte, men med et stramt budsjett kan man godt bytte Trent til Van Dijk, eller eventuelt doble bak, og heller ta inn Van Dijk bak i stedet for Mané på midten.

Spillere du bør selge

Marcus Rashford (£9.0m)

Ole Gunnar Solskjær har uttalt at han er ute i flere uker, så dette er et enkelt salg

Caglar Söyüncü (£5.1m) og Jamie Vardy (10.0m)

På tide å hoppe av Leicester-toget. Tøffe kamper i vente, og formtoppen til Vardy ser ut til å være avtakende.

Raheem Sterling (11.7)

Raheem Sterling har ikke levert varene, og akkurat nå har han ingenting på laget ditt å gjøre. Har du bare to spillere på laget bør du bruke midlene til å få inn Salah eller Mane.

Kapteinsvalg – Triple Cap

Salah tar straffer og har vist gryende form de siste rundene. Dette gjenspeiler seg også i poeng, med 10, 6 og 7 poeng siste tre kampene. Det kunne dog blitt flere mål dersom Egypteren vært mer effektiv foran mål.

Denne runden skal svært mange bruke Triple-cap, og vi anbefaler også at du vurderer å la det stå til denne runden. Det kommer flere muligheter, men spørsmålet er om alternativene som kommer senere blir mer attraktive enn det Mane og Salah er nå.