FPL Gameweek 3 – Hvem får kapteinsbindet?

 

Harry Kane

Førstevalget denne runden er Harry Kane. Kane har potensialet til å score 30 mål i en sesong, Han visste god form i første kamp, skuffet litt i andre kamp, og møter nå et smått kaotisk Newcastle-lag.  En topp 3-kandidat hjemme mot det som fort kan vise seg å være et av årets nedrykkslag på hjemmebane – da er det som regel “safe” å gi kapteinsbindet til Kaptein Kane. Det er nok av klasse i tottenham-laget til å sette Kane i scoringsposisjon.

På papiret er Kan det tryggeste valget, og det at svært mange står uten Kane på laget sitt gjør valget enda mer spennende. Leverer Kane varene, klatrer du fort oppover listene, både sammenlagt og i mini-ligaer.

Odds på at Kane scorer hos Coolbet – 1.55

Kan(e) det gå?

Raheem Sterling

Sterling har økt til 12.2, og fremstår som den store spilleren i år. Dette er det tryggeste valget med tanke på eierandel, noe som er en sikker vei i seg selv. Det kan kanskje være greit å holde seg til det mengden gjør foreløpig.

Med Sterling som kaptein får man spilleren som er mest aktiv i motstanderens boks på det laget som er best i ligaen. Sterling har sett opp mot de andre dyre midtbanespillerne best offensive tall. Han har 20 touch i motstanderens boks og 10 skudd på sine to kamper, noe som er ganske mye mer enn f.eks. Salah.

Bournemouth har sluppet til 30 skudd og seks store sjanser. En spiller som skyter mye og kommer i boks mot et lag som ikke imponerer defensivt høres jo fint ut.
Spillselskapene ser ut til å ha mer tro på at Kane scorer enn Sterling. Det som taler i Sterling sitt favør er at han er midtbanespiller, samt at han har levert varene i begge de to foregående rundene.

Oddsen på Sterling-mål er 1.80 hos Coolbet

Mohamed Salah

Salah er på straffer i motsetning til Sterling, og selv om Liverpool ikke har fått en enda, er det ganske verdifullt med FPL-øyne. Liverpool skuffet mange mot Southampton, men historisk sett scorer de mange mål, spesielt hjemme. Nå møter de Arsenal, men dette bør ikke skremme mange. Vanligvis velger man kaptein som har svake lag, men det man må huske med Arsenal er at de er sterke offensive, men ikke veldig imponerende defensivt. Salah er så selvskreven på en slik liste at det blir mye av det samme vi alltid skriver. Dette er spilleren som har suverent mest poeng på spillet de siste årene, og man gjør sjeldent et dårlig valg om man gir Salah kapteinsbindet hver kamp.

Oddsen på Salah-mål er 1.98 hos Coolbet.

Anthony Martial

Både Martial og Rashford er populære på spillet etter gode prestasjoner mot tøff motstand de første to kampene. Det er vanskelig å skille mellom de to angrepsspillerne, men vi mener det er noen klare fordeler i favør Martial. Rashford og Martial veksler tidvis mellom ving og spissplassen. Fordelen for Martial på Fantasy, er at han er kategorisert som midtbanespiller, dermed får han ett poeng mer for mål, i tillegg til ett poeng om laget holder nullen.

Martial koster 7.6 per dags dato, mens Rashford 8.6, og begge kommer sannsynligvis til å stige mer i pris. Oddsen på Rashford-mål er 2.25, mens Martial ligger noe høyere med 2.35. Marginale forskjeller, som forsterker vår anbefaling om at Martial er det beste valget.

Konklusjon – Kane er det beste kapteinsvalget til runde 3, men både Sterling og Salah er like bak. Alle tre kan levere tosifret, men Kane er den vi tror har høyest “tak” denne runden.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds