FPL runde 12: 5 spillere du bør vurdere å få inn nå

Sitter du fortsatt og venter på å gjøre et bytte i siste liten? Her er 4 spillere du sterkt bør vurdere, og en solid joker helt på tampen:

Cole Palmer
Fpl handler i stor grad om å finne de billige skattene som henter store poeng og samtidig tillater deg å ha så mange av storkanonene som mulig på laget til enhver tid. Cole Palmer har vist tegn til at han kan være brikken som får hele puslespillet til å gå opp. Nyter ekstrem tillit under Poch, tar straffer og er veldig delaktig i det oppbyggende spillet hos Chelsea. Mtp kampprogram ikke et must have enda, men undertegnede spår at dette er en tidlig julegave til alle fantasy-spillere.

Jarrod Bowen
Resultatmessig har det vært en elendig trend for Hammers i det siste, men én mann leverer likevel som kvikklunsj i en dårlig påske. Jarrod Bowen er selve bærebjelken for West Ham offensivt, og nå tilsier også kampprogrammet en formsving. En perfekt swap for en skadet Maddison?

FPL runde 12: 5 spillere du bør vurdere å få inn nå
7 mål og 1 assist sålangt. Blir det enda flere målpoeng hjemme mot Forest i helga?

Bukayo Saka
Med motstandere som Burnley, Luton og Wolves rett rundt hjørnet burde Saka være selvskreven på denne lista. Skadelista til Arsenal er imidlertid lang som et vondt år, og Saka er blant de usikre. Undertegnede tror likevel at han er i 11eren denne helga, men vær klar over at det er et lite sjansespill.

Mitchell/Andersen
Denne uka har mange fpl-managere fått kjenne litt på at det brenner på dass i forsvarsrekka. 75% av Spurs-forsvaret forsvant ut med suspensjon eller skade sist, og det tvinger oss til å se andre retninger. Crystal Palace er undersnakket i så måte – 5 clean sheets på 11 kamper til nå, og kampprogrammet de neste 4 er upåklagelig. Deretter blir det langt tøffere, så mitt tips er å gå for en prislapp du kan sette på benken uten å dvele for mye ved det. Formsterke Mitchell passer alle parametre vi trenger i en slik spiller. Billig, trygg i 11er, og spiller på et lag som kan å holde nullen.

Jokeren: Rasmus Højlund
Vi slenger ut en liten joker helt på tampen her. Højlund har fått ufortjent mye pepper, da han rett og slett bare ikke blir matet med nok sjanser til å levere målpoeng i ligaen. Han har imidlertid levert 5 mål på 4 kamper i CL, så dette er en mann som går og venter på en slags ketchup-effekt i ligaen. Er hjemme mot Luton anledningen der det skal snu for dansken? Eller er dette bare en sesong å pakke bort og glemme for United-fansen?

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds