Fantasy Premier League - Fantasytips og artikler

FPL – Spillerne som må inn etter landslagspausen

 

Spennende spillere etter landslagspausen

Mohamed Salah har vært den store fantasystjernen de to siste sesongene. I år derimot er det Sadio Mané som ser ut til å spille hovedrollen på Anfield.

Salah leverer greit med poeng, men står foreløpig med 12 poeng mindre enn lagkamerat Mané. Nedadgående form og et ankelproblem kan forklare svakere poengfangst, mens Mané er i flytsonen og produserer tosifret antall poeng nesten hver runde.

Liverpools kampprogram er meget tiltalende etter kampen mot Manchester City (denne helgen) og ut året. Mané kan fort være spilleren FPL-Managere må ha på laget de neste 5-6 rundene.

Vardy Party

Jamie Vardy er i storform. På midtbanen har Leicester flere spillere som gir valuta for pengene, men på topp er det Vardy som er sjefen. Han er  Få han inn på laget så fort som mulig dersom du ikke har ham!

Trent Alexander-Arnold kommer til å avslutte året sterkt om Liverpool begynner å holde buret rent. Rydd i laget og finn midlene til å kjøpe Trent, han være en av de beste å ha fremover i likhet med Mane.

Få han på!

Raúl Jiménez! Den mexicanske spissens Fantasy-fangst har vært litt dempet i møte med Wolverhamptons spill i Europa League. Nå ser imidlertid mer lovende ut, og Jiménez har notert seg for to mål og to målgivende på sine fire siste ligakamper.

Wolverhampton har et lovende kampprogram helt frem til møtet med Manchester City 27. desember og den påfølgende kampen mot Liverpool. Før den tid kan han nok gi laget ditt en fordel.

Sesongens store helt så langt

Den kanskje største hiten så langt denne Fantasy-sesongen har vært Sheffield Uniteds John Lundstram. 25-åringen har hele tiden vært registrert som forsvarsspiller på spillet, men har i realiteten spilt på midtbanen til det nyopprykkede laget. Kelley mener man knapt har sett lignende i spillets historie.

Aldri har vi sett en Fantasy-spiller som Lundstram, som er forsvarer på spillet, men spiller som en offensiv midtbanespiller. Lundstram koster 4.8m og er en essensiell spiller i år.  (startpris på 4,0)