Gammel kjenning med i Spurs sitt nye støtteapparat.

Med Antonio Conte på plass som ny Tottenham-manager denne uken, er det også bekreftet hvem som blir med i hans trenerteam.

Premier Leagues store snakkis denne uken har vært returen til Premier League for italienske Antonio Conte. Han ble ansatt som ny manager i Tottenham, etter at Nuno Espírito Santo måtte gå etter kun fire måneder ved roret.

Nå er det også klart hvem den tidligere Chelsea-manageren tar med seg i sitt støtteapparat. Den tidligere Tottenham-spilleren, Ryan Mason, blir å finne i teamet som ny førstelagstrener. Mason var også midlertidig manager for Spurs ved slutten av forrige sesong, etter at José Mourinho hadde fått sparken. Nå blir han å finne på trenerbenken også denne sesongen.

I tillegg kommer Cristian Stellini inn som assisterende hovedtrener og Gianluca Conte (som er Antonio Conte sin bror) er ansatt som Technical & analytics coach. Det er også ansatt tre fitness trenere i Costantino Coratti, Gian Piero Ventrone og Stefano Bruno. Det jobbes fortsatt med å få inn en keepertrener.

Det er også bekreftet at Antonio og hans trenere har fått deres arbeidstillatelse i orden, slik at hans første kamp som hovedtrener i Spurs blir i kveldens Europa Conference League mot nederlandske Vitesse på hjemmebane.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds