Går Liverpool på sitt første tap denne sesongen?

 

Det endte med et sjeldent tap for Liverpool i midtuken, 0-1 borte mot Atletico Madrid, og det var en uvanlig svak kamp av Klopps menn.

Nå er det ikke unormalt at Liverpool taper en bortekamp i Champions League, men det Liverpool slet med å bryte ned et strukturert Atletico Madrid og kom seg til få sjanser.

I kveld er det dog en helt annen motstander i den andre enden. Liverpool spiller mot  West Ham, som er svært svake defensivt. Det bør passe Liverpool bra, men likevel er ikke vi helt sikre på at Liverpool

Tøyer strikken hver eneste runde

Liverpool har hatt en svært god sesong, men for hver runde som går, blir man mer og mer forundret over at laget ikke enda har tapt en kamp denne sesongen. I tillegg står Liverpool med bare en uavgjort etter 26 kamper spilt. Strikken tøyes lenger og lenger, og før eller siden vil det butte i mot.

Liverpool har har som nevnt hatt en fantastisk sesong, men har ved flere anledninger vært svært nære noen smeller. Klasse, selvtillit og litt flaks er faktorer som spiller inn. Snur marginene litt i favør motstanderne, blir det plutselig muligheter for at lag som West Ham kan ta poeng mot serielederen.

Liverpool jakter rekorder

Seriegullet er i praksis sikret, og Liverpool kan ta seg råd til å fokusere på FA-cupen og Champions League, men først er det to seriekamper so skal spilles. Når er det rekorder det skal spilles for, og Liverpool er i rute til å knuse rekorden I Premier League for flest antall poeng. Men høyest henger trolig invincible-rekorden Arsenal satte i 2003/2004-sesongen.

West Ham har mye å spille for

West Ham har, i motsetning til Liverpool, svært mye på spille for. The Hammers er på nedrykksplass før kampen spilles. West Ham er et lag med flere gode spillere, og er et av lagene undretegnede mistenker kommer med en sluttspurt for å komme seg unna nedrykksstriden .

Kampen mot Liverpool kommer sannsynligvis litt for tidlig for West Ham, og det er heller ikke mot Liverpool The Hammers må hente poengene. Det forventes ingenting, og alt annet enn braktap vil være en liten bonus for London-laget.


Oddstips til Liverpool – West Ham

Sannsynligheten for at Liverpool taper mot West Ham er ekstremt lav, men det er heller ikke det som skal spilles på. I stedet blir det et spill på at Liverpool ikke knuser gjestene like mye som mange håper og tror i kveld.

I tillegg spiller vi med litt mindre innsats på et kortspill.

West ham +2.0 @ Coolbet

Odds – 2.05

Det første spillet er West Ham +2.0 (asian Handicap). Taper gjestene med 2 mål, får du pengene tilbake.

Liverppool går kanskje ikke på sitt første tap, men vi tror dette kan bli jevnere enn oddsen på lagene tilsier. For at det skal gå må West Ham få en god start på kampen.

Liverpool har kun vunnet 2 av sine siste 10 kamper med mer enn to mål. Vi satser på at West Ham slår sterkt tilbake etter en dårlig periode.

Issa Diop får Kort @ Coolbet

Odds – 3,55

Diop har pådratt seg 8 kort på 24 kamper denne sesongen. Midtstopperen fikk også gult kort i motsatt oppgjør. 3.55 på at Diop får kort også i denne kampen er godt betalt.

Få best odds på Premier League – Spill hos Coolbet

Spillene finner du hos Coolbet 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds