Gerrard sikter mot Europa-plass med Villa – fokuserer ikke på Liverpool

Steven Gerrard sier han håper å oppnå europeisk fotball med Aston Villa. 

I dag snakket Steven Gerrard for første gang med pressen siden han forlot skotske Rangers til fordel for Aston Villa etter sparkingen av Dean Smith.

Villa ligger foreløpig på 16.plass i Premier League etter en skuffende start på sesongen, men Gerrard har uttalt at han vil lede klubben tilbake til europeisk spill.

Birmingham-klubben spilte sist i Europa i 2010-11 sesongen. Den gang tapte de 4-3 i playoff-runden mot østeriske Rapid Wien.

I pressekonferansen uttalte 41-åringen: “Suksess i fotball handler alltid om å vinne fotballkamper, først og fremst. På langsikt, ønsker klubben å være tilbake på europeisk nivå. Jeg tror ikke dette er riktig tidspunkt for å sette en eksakt dato for dette”

“For meg er det viktigste å fokusere på det kortsiktige, som er Brighton til helgen. Vi må starte å vinne fotballkamper igjen”

 

– Fokuserer ikke på Liverpool

Da Gerrard fikk spørsmål om et potensielt Liverpool-comeback en dag, svarte engelskmannen: “Jeg synes ikke denne pressekonferansen bør handle om en annen klubb enn Aston Villa. Jeg er fult fokusert på Villa og det kan jeg love supporterne. Det er en ære å være her”

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds