Gode og dårlige nyheter

Det har allerede vært klart at midtstopper Raphael Varane er ute med skade. Franskmannen har en lyskeskade som han fikk i Frankrikes seier over Spania søndag. Den kommer til å holde ham ute i noen uker, i følge manager Ole Gunnar Solskjær. Samtidig snakket nordmannen om skaden til kaptein Harry Maguire, som har slitt med en leggskade siden kampen mot Aston Villa. Kapteinen er tilbake i trening, men ikke klar for å være med i kamp enda.

I tillegg til dette må Manchester United klare seg uten både Edinson Cavani og Fred i lørdagens oppgjør borte mot Leicester City. De startet kampen og spilte for hvert sitt landslag i kampen mellom Uruguay og Brasil torsdag kveld. Uniteds norske manager uttrykte på pressekonferansen at i de internasjonale periodene med landslagsfotball må man krysse fingrene og håpe på det beste, når det kommer til mulige skader.

En god nyhet som kom fram på pressekonferansen, var at Manchester Uniteds angriper og nummer 10, Marcus Rashford er klar for comeback i lørdagens kamp. Solskjær ville ikke si mer enn at angrepsspilleren er med i troppen. Det er uansett en viktig spiller for Manchester-klubben og manager Solskjær.

Utover det må Manchester United og fansen settes sin lit til at Victor Lindelöf og Eric Bailly skal klare seg godt på midtstopperplass, i fraværet til Maguire og Varane.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds