Good Ebening Emery

 

Gir Emery “full tillit”
Mandag ga Arsenals fotballdirektør, Raul Sanllehi, og ansvarlig direktør, Vinai Venkatesham, uttrykk for at Emery fortsatt har ledelsens tillit.

– Vi er like skuffet som alle andre over resultatene og prestasjonene så langt denne sesongen, sa duoen i et lenge planlagt møte med klubbens ansatte ifølge nyhetsbyrået AFP.

– Vi deler frustrasjonen med fansen, Unai, spillerne og våre ansatte med tanke på at de (resultatene) ikke er på det nivået vi ønsker eller forventer, la Arsenal-toppene til.

– Ting må bli bedre
I tiden som kommer må det forbedring til.

– Ting må bli bedre for at vi skal nå våre mål denne sesongen, og vi tror fullt på at Unai er mannen for jobben, sammen med det øvrige støtteapparatet vi har, sa Sanllehi og Venkatesham.

Uroen i Arsenal den siste tiden har vært forsterket av at sveitseren Granit Xhaka nylig ble fratatt kapteinsbindet i klubben.

I neste Premier League-runde møter Arsenal en annen klubb i motgang. Southampton har kun Norwich bak seg på tabellen så langt.

Ofte det siste som skjer før en manager får sparken

Det er ikke første gang ledelsen i en klubb går ut i media og melder at manageren har full støtte. At ledelsen i det hele tatt må gå ut med det i media er et sykdomstegn, og sjelden positivt for den sittende manager. I dette tilfellet, Unai Emery.

Ofte er en slik uttalelse det siste man hører fra ledelsen før en manager får sparken. Uansett om det faktisk stemmer at Emery har ledelsens støtte, er det lite som tyder på at Emery sitter i sjefsstolen på Emirates når neste sesong sparkes i gang.

Sannsynligvis er spanjolen ferdig i klubben lenge før det.

Good Ebening, Emery.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds