Gundogan spilleklar mot Everton?

Etter Manchester City måtte se Kevin De Bruyne ta et skadeavbrekk har Gundogan steppet inn i hans rolle. Den tyske midtbanespilleren ligger an til å kunne bli sesongen beste Premier League-spiller, og leverte varene også mot Tottenham Hotspur i helgen.

Gundogan funnet sin vei inn i mange manageres fantasylag, og selv om han er blant de billigere alternativene fra Manchester City noterte han seg for 19 poeng mot Spurs. Dessverre gikk han av med skade relativt tidlig, og det har vært spenning rundt om han kom til å være klar for å spille mot Everton.

Lyskeproblemer var problemet, og der noen mente han hadde fått en ball i balla var det likevel andre som mente det var snakk om strekkskader eller muskulære problemer.

Mens Kevin De Bruyne var tilbake i vanlig trening med laget tidligere denne uka ble ikke Gundogan observert på samme treningsfelt. Tirsdag kveld lettet Guardiola på sløret, og det virker som Gundogan ikke kommer til å notere seg for flere fantasypoeng denne dobbelrunden.

– Jeg tror ikke han kommer til å være ute lenge, han føler seg veldig bra. Ingen reise til Everton fordi vi ikke vil ta noen risikoer. Om det var snakk om en finale eller en annen anledning av stor betydning kunne vi kanskje tatt risikoen, men ikke nå, fortalte Guardiola.

Med andre ord ville det vært overraskende om han dukket opp likevel, og det virker som om det er større sannsynlighet for at vi får se noen minutter Kevin De Bruyne-klasse enn Gundogan-galskap.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds