GW 36 – Fire spillere du bør vurdere denne runden

Vi har plukket ut fire spillere som bør vurderes når du skal svi av byttene dine til den kommende runden – GW 36.

Som alltid må du selv velge hvilke spillere som passer best inn i ditt lag med tanke på budsjett og bytter tilgjengelig.

De tre siste rundene har flere spillere vært på blokka, og før runde 34 plukket vi ut fem spillere som vi mener burde bli stående på laget ditt ut sesongen.

Enkelte spillere går ofte igjen, og derfor kommer vi “bare” til å anbefale fire spillere til den kommende runden:

Les også: Fem spillere du bør ha ut sesongen

Olivier Giroud – 6.7m

Ukens råsjans tar vi på Olivier Giroud. Chelsea møter et svakt Norwich-lag som var sjanseløse mot West Ham forrige runde, og det blir sannsynligvis nok et knusende nederlag for Norwich i kampen mot Chelsea.

Oddsen hos diverse spillselskap ligger på 1.10-1.15 på hjemmeseier. Samtidig vurderer de sjansene for at Chelsea vinner med minst tre mål til å være rundt 50%.

Sammen med Manchester City er Chelsea de største favorittene den kommende runden, og Giroud får sannsynligvis spille fra start mot Norwich.

Willian – 7.4m

Willian er på alt av dødballer, og er sikker som banken fra 11-meteren. Innsvingere fra Willian til en høyreist Giroud inne i boksen kan bli en giftig kombinasjon i kampen mot Norwich.

I tillegg til straffer og potensielle målgivende fra dødballer, bør Willian også være kapabel til å levere poeng fra åpent spill i en kamp Chelsea skal være totalt overlegne.

Willian er også et potensielt kapteinsvalg for den som vil “diffe” litt med kapteinen til Gameweek 36.

Michail Antonio – 7.0m

Antonio fortjener å bli nevnt til den kommende runden etter en enorm poengfangst forrige runde, men kommer nederst på listen av våre fire utvalgte denne runden.

West Hams tre neste kamper er mot tre lag som har mye å spille for (Watford, Man Utd og Aston Villa). Aston Villa må vinne kampene mot West Ham om de skal ha sjans til å holde seg over streken.

West Ham er heller ikke sikret spill i Premier League neste sesong, og har like mange poeng som Watford før den kommende runden.

Har du 0,3-0,4m i banken, anbefaler vi du heller går for Willian eller Pulisic.

Gabriel Jesus – 9.8m

Skuffende poengfangst de fire første rundene etter oppstarten av Premier League, men nå ser det ut til at Jesus har fått fart på sakene igjen.

På de to siste kampene har Jesus notert seg 2 mål, 2 målgivende og 22 poeng på Fantasy.

Pep har latt Brasilianeren spille fra start de fire siste kampene, men i tre av kampene har spissen blitt byttet ut etter drøye 60 minutter. Med “bare” 120 minutter i beina fra de siste to kampene, tror vi Jesus får fornyet tillit på topp denne runden.

Våre favoritt-spillere til GW36:

  • Willian

  • Jesus

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds