GW31 – Seks spillere du bør vurdere nå

 

Kort frist, og derfor en kort oppsummering av spillerne vi mener bør være aktuelle før GW31. For å gjøre det så enkelt så mulig, har vi plukket ut to spillere i hvert ledd, med unntak av keepere.

Forsvar

 

Har du Trent på laget, er det ingen grunn til å kaste ham ut snå. Det som kan skje er at Klopp rullerer på laget når gullet er i boks, men Klopp har også signalisert at Liverpool skal jakte rekorder i sesongavslutningen.

Det gjenstår å se hvor mye spillere som Salah, Mane og Trent får spille når gullet faktisk er i boks.

Doherty (Wolves – 6,3 mill)

Det bør ikke være tvil om at Doherty må på laget ditt til de resterende åtte kampene av sesongen. Assist, nullen og tre bonuspoeng forrige runde. Siden GW25 har Doherty levert 6, 6, 10, 12, 6 og 12 poeng.

I tillegg jakter Wolves CL-plass, mens programmet ser meget bra ut.

Matt Ritchie (Newcastle – 5,3 mill)

Tre fine kamper kommer på løpende bånd de neste tre kampene. Newcastle slipper inn få mål, Ritchie spiller på midtbanen, og i tillegg tar han enkelte dødballer.

Neste kamper: Villa (H), Bournemouth (B), West Ham (H)

Midtbane

 

Heung-Min Son (Spurs – 9,7 mill)

Forrige runde var Son, som Son så ofte er, Spurs sin farligste mann, og bør få mer rom å boltre seg i mot svakere lag de kommende rundene.

Tottenham jakter, i likhet med Wolves, en plass i Champions League til høsten, og med Kane tilsynelatende helt ute av det, må Son steppe opp om CL skal bli en realitet i 2020/2021-sesongen.

Bruno Fernandes (Man United – 8,7 mill)

Fernandes har vært fantastisk for Manchester United siden overgangen i januar. Blir en svært viktig brikke i laget når Solskjær skal kjempe seg til en topp 5-plassering og Champions League-plass.

Vurder også – Anthony Martial

Angrep

 

Marcus Rashford

Rashford, på grunn av mange av de samme grunnene som lagkameraten Bruno Fernandes. Bruno Fernandes kommer til å være god, det samme

Gabriel Jesus

Det er sjelden Gabriel Jesus får en plass i rundens Fantasy-tips, men med Aguero ute og et Manchester City-lag som er fullstendig overlegent alle andre motstandere, kan Jesus fort være et godt alternativ de kommende rundene.

Det er selvsagt på grunn av skaden Aguero pådro seg i runden som var.

Tips:  Vent med Jesus til etter Chelsea-kampen

 

Lykke til, og husk byttefrist 18:00 (!)

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds