GW34 – Fem spillere du bør ha ut sesongen

Nok en FPL-runde står for tur, som betyr flere nye spillere på blokka og nye tøffe valg.

I likhet med forrige runde anbefaler vi 5(6) spillere som du bør vurdere å bytte inn, og til og med la stå ut sesongen. Noen av hensyn til verdi for pengene, andre på grunn av form.

Hvem du bør bytte inn avhenger av hvordan laget ditt ser ut per dags dato. Har du spørsmål kan du sende inn spørsmål på Facebook-siden vår.

Lykke til med valget/valgene den kommende runden!

Husk fristen i kveld klokken 18:00!

Lucas Digne – 5.7m

Før runden sparkes i gang ligger Everton på 11.plass i Premier League. Etter Corona-pausen har Everton tatt 7 av 12 mulige poeng mot Liverpool, Norwich, Leicester og Tottenham.

I løpet av disse fire kampene har Lucas Digne holdt nullen to ganger, samt notert seg for to målgivende. Dette har sørget for solide 23 poeng på fire kamper.

Det gjenstår bare fem kamper av sesongen, og Everton har et spennende program i sesongavslutningen. The Toffees har følgende program de neste fem rundene:

(H) Southampton
– (A) Wolves
(H) Aston Villa
– (A) Sheffield United
– (H) Bournemouth

Everton har ikke tapt en hjemmekamp siden November, og har holdt nullen i 7 av 16 kamper på hjemmebane i Premier League.

Lucas Digne har tatt 75 av sine 106 poeng på hjemmebane denne sesongen!

Poeng siste 4 kamper : 2, 5, 11 og 5
Eierandel – 11.5%

Phil Foden – 5.4m

Billig alternativ i Manchester City, og har levert 22, 0, 12 og 1 poeng de siste fire rundene. Som nevnt forrige uke, er det sannsynlig at Foden får mer spilletid mot slutten av sesongen, Med bare 31 mionutter borte mot Southampton, tror vi Foden spiller fra start hjemme mot Newcastle

Phil Foden har spilt 1336 minutter i alle konkurranser denne sesongen, og snitter et målpoeng hver 83.minutt. 

Minutter spilt: 1,336
Mål: 7
Assists: 9

Eierandel – 5.4%

Riyad Mahrez – 8.6m

Etter tre kamper (Gw 30 og 31) på rad med målpoeng mot Arsenal, Burnley og Chelsea, har de to siste rundene vært skuffende for Mahrez-eiere.

Etter å ha spilt 32 minutter moot Liverprool og 58 minutter mot Southampton, er vi overbevist om at Mahrez får en ny sjanse fra start hjemme mot Newcastle.

*Vi anbefaler selvsagt Kevin De Bruyne også, men ettersom han både har blitt nevnt utallige ganger og er eid av over halvparten av managerne på spillet – er han sannsynligvis inne i varmen hos de aller fleste aktive spillere.

Manchester City har følgende program de neste fem rundene:

(H) Newcastle
– (A) Brighton
(H) Bournemouth
– (A) Watford
– (H) Norwich

 

Manchester United

Vi mener du bør ha (minst) to av disse tre Manchester United-spillerne på laget ditt til de fem avsluttende rundene av årets Premier League-sesong.

  • Bruno Fernandes – 8.9m
  • Martial – 8.3m
  • Greenwood – 4.6m

Manchester United har vist strålende form etter coronapausen, og samtlige av de tre som er nevnt over har levert til terningkast 6 i Fantasy-sammenheng.

De siste fire rundene har denne trioen alene levert 110 poeng.

Vi trenger kanskje ikke si så mye mer? Om du ikke har fått “fingeren ut av ræva”, så er det på tide at du snart får det.

Det skal dog nevnes at det kan være noen får hvile mot Aston Villa, men vi krysser fingrene for at alle tre spiller fra start.

Manchester United har følgende program de neste fem rundene:

(A) Aston Villa
– (H) Southampton
(A) Crystal Palace
– (H) West Ham
– (A) Leicester

 

Prisendringer de siste 3 dagene:

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds