Hånet Sir Bobby Charltons død – klubben tar tak

En gruppe Manchester City-supportere hånet den avdøde Manchester United-legenden Sir Bobby Charlton under helgens hjemmekamp mot Brighton. 

Lørdag ettermiddag bekreftet Manchester United på sine hjemmesider at ikonet Sir Bobby Charlton var død.

Kort tid senere, samme dag, ble engelskmannen hånet av en gruppe Manchester City-fans på Etihad Stadium. Under pausen i kampen mot Brighton ble det publisert videoer av en seksjon City-supportere som sang støtende sanger om Charlton.

Nå skriver de lyseblå at klubben reagerer sterkt på oppførselen blant egne fans og at  de vil iverksette nødvendige tiltak.

– Manchester City FC er ekstremt skuffet over rapportene om støtende rop fra en liten gruppe personer om Sir Bobby Charlton på Etihad stadion i pausen i kampen mot Brighton, skriver klubben i en uttalelse.

– Klubben fordømmer disse sangene på sterkeste vis og beklager ubetinget til Sir Bobbys familie og venner, og til alle i Manchester United, fortsetter de.

– Sikkerhetsteamet vårt studerer overvåkingsbilder, og vi vil fortsette å søke informasjon som kan hjelpe oss å identifisere de involverte personene, avslutter City.

Den neste Premier League-kampen for City og United er Manchester-derbyet den 29. oktober.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds