Har erstatteren klar – Ten Hag kan få sparken

Manchester United har identifisert Erik ten Hags etterfølger på Old Trafford.

Det melder nederlandske medier, etter Red Devils’ elendige start på sesongen, som fortsetter i kveld borte mot Bayern München. Klubben har allerede tapt tre ganger i Premier League, og lørdagens ydmykende tap hjemme mot Brighton & Hove Albion var spesielt smertefullt.

Med lav moral i Manchester United akkurat nå, har Ten Hag innrømmet at han er “under press” – med muligheten for at arbeidsgiverne hans erstatter ham med en tilsvarende trener.

1908.nl i Ten Hags hjemland Nederland rapporterer at Feyenoords manager Arne Slot er “et sikkert valg” for å erstatte landsmannen.

Slot regnes som en av de beste trenerne i Europa akkurat nå. Den nederlandske treneren ble lagt merke til i sommer da han avslo Tottenham, ifølge The Athletic, og signerte en ny kontrakt i Rotterdam.

Dermed er situasjonen komplisert mellom Slot, United og Feyenoord – og det vil trolig kreve mye for å friste den Eredivisie-vinnende treneren bort fra sin rolle hos De Kuip, spesielt slik situasjonen er for øyeblikket på Old Trafford.

Uniteds start på sesongen har vært preget av kontrovers og konflikt, der Ten Hag har havnet i konflikt med Jadon Sancho, droppet Antony fra førstelagsspill etter anklager om overfall, Mason Greenwoods låneovergang til Spania og den pågående sagaen om Glazers’ salg av klubben.

United ligger for øyeblikket i den nedre halvdelen av tabellen, men skal spille mot Burnley som ennå ikke har vunnet i Premier League i helgen.

Ten Hag har en seiersprosent på 64,2 prosent på Old Trafford, med 43 seire av 67 kamper han har vært ansvarlig for.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds