Hazard – Jeg tror dette er farvel

 

 

Hazard – Jeg tror dette er farvel

Etter en målløs førsteomgang, var Chelsea dødelig effektive etter sidebyttet i Europaligafinalen i Baku mot Arsenal.

Scoringer av Europaliga-toppscorer Olivier Giroud, Pedro og to scoringer signert Eden Hazard sørget for at Chelsea tok en knusende 4-1-seier og kunne juble for Europaligatroféet.

Eden Hazard ble Chelseas store spiller med to mål og én målgivende pasning i det som kan ha vært belgierens siste kamp for Chelsea. Det ryktes at Hazard blir solgt til Real Madrid i sommer.

Etter kampen gikk Hazard langt i å antyde at neste stopp blir Real Madrid for hans del.

– Jeg tror at dette er farvel (med Chelsea), men du vet aldri. Kanskje er det tid for en ny utfordring. Dere får vite det om noen dager, sa Eden Hazard etter kampen, ifølge BBC.

– Jeg har tatt min avgjørelse allerede, og nå venter jeg bare på begge klubbene. Min drøm var alltid å spille i Premier League, og nå har jeg gjort det for en av de største klubbene, så tiden er muligens inne for å prøve noe nytt, utdypet han.

Han er glad for å ha bidratt til Chelseas andre Europaligatrofé.

– Vi spilte bra og kontrollerte kampen, og jeg er veldig glad for å ha tatt dette troféet med guttene. Manageren sa bare at vi måtte fortsette å spille vår fotball etter pause, og i dag viste vi mentaliteten som bor i laget, sa den belgiske stjernen.

Senket gamleklubben

Olivier Giroud satt igjen med blandede følelser etter seieren mot gamleklubben Arsenal.

– Jeg er veldig, veldig stolt. Dette laget fortjente å vinne noe. Det var spesielt for meg, og jeg er glad på klubbens vegne. Det er mitt andre trofé på to år. Disse to klubbene endret livet mitt, de ga meg muligheten til å spille i Premier League. Jeg ønsket ikke å feire scoringen mot Arsenal, men jeg er stolt over å ha vunnet trofé med Chelsea, sa franskmannen.

Kapteinsvalg GW 9

Denne uken skulle det jo være så enkelt. Mot et rekordsvakt Norwich på Stanford Bridge var det ingen tvil i mitt hode om kapteinsvalget denne

Ukens trippel runde 9

La oss i denne runden hoppe over introen, og gå rett på sak! Her er trippelen for runde 9! Chelsea – Norwich City Norwich har

Chelsea kjørte over Malmø

Chelsea tok en komfortabel og trygg seier hjemme mot Malmø i Champions League denne tirsdagen. Andreas Christensen åpnet ballet da Thiago Silva la inn ballen

Les videre

Siste Nyheter

Kapteinsvalg GW 9

Denne uken skulle det jo være så enkelt. Mot et rekordsvakt Norwich på Stanford Bridge var det ingen tvil i mitt hode om kapteinsvalget denne

Ukens trippel runde 9

La oss i denne runden hoppe over introen, og gå rett på sak! Her er trippelen for runde 9! Chelsea – Norwich City Norwich har