Henter trolig ny spiller i Januar – Sancho er øverst på ønskelisten

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær gjorde flere endringer på troppen sin i sommer, men det ble kanskje færre endringer enn ønsket.

Daniel James, Aaron Wan-Bissaka og Harry Maguire kom alle inn, mens profiler som Romelu Lukaku og Alexis Sanchez forsvant ut. United jobbet også med å få inn enda en midtbanespiller i sommer, men klarte ikke å lande en avtale innen fristen.

Manchester Evening News skriver at jakten på en midtbanespiller kan bli trappet opp igjen i januar og at det er midler tilgjengelig for en signering i den posisjonen.

Både Longstaff og Rice er på radaren, men Newcastle har satt en stiv prislapp på førstnevnte, og  det er heller usannsynlig at Longstaff eller Rice får flytte på seg i vinter.

Lokalavisen skriver at Solskjær og direktør Ed Woodward møttes tidligere i september for å diskutere hva klubben skal gjøre på overgangsmarkedet neste år.

Dortmund bekrefter møte med Man Utd

Henter trolig ny spiller i Januar - Sancho er øverst på ønskelistenDortmunds sportsdirektør Michael Zorc bekrefter nå at klubben var i møte med representanter fra Manchester Uniteds klubbledelse for å diskutere en potensiell overgang for stjerneskuddet Jadon Sancho.

Det kommer frem dokumentaren «Inside Borussia Dortmund» som vises på strømmetjenesten Amazon.

Ville ikke selge

I episode tre vises en samtale mellom Zorc, Matthias Sammer, Sebastian Kehl og Dortmunds klubbformann Hans-Joachim Watzke. Der bekrefter sportsdirektør Zorc at Dortmund var i samtaler med Manchester United om Sancho.

– Akkurat nå er Sancho sterkt ønsket av Manchester United. Vi har vært i diskusjoner med klubben sammen med mine konsulenter, sier Zorc, ifølge The Daily Mail.

Dortmund ville imidlertid ikke gi slipp på 19-åringen.

– Et møte har funnet sted. Manchester United inviterte mine rådgivere. Men det blitt gitt beskjed om at uansett hvor mye penger United er villig til å legge på bordet, så vil ikke vi selge ham i sommer, forteller Dortmunds sportsdirektør.

Eriksen kan være aktuell

Henter trolig ny spiller i Januar - Sancho er øverst på ønskelisten

Tottenhams Christian Eriksen trekkes fram som en midtbanespiller Solskjær skal ha sansen for. Dansken står uten kontrakt neste sommer, og kan slik sett være tilgjengelig for en overkommelig pris i januarvinduet.

Hvorvidt Eriksen, som aldri har lagt skjul på at han helst vil spille for en av storklubbene i Spania, er interessert i en slik overgang, er imidlertid et annet spørsmål.

Real Madrid-veteran Luka Modric og Juventus-slugger Blaise Matuidi er andre som er på ugående kontrakt i sine klubber, og slik sett kan være tilgjengelig i januar, men United skal i all hovedsak ha et ønske om å styrke stallen med unge, britiske spillere.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds