Her får du best odds på Premier League

Når man skal spille på Premier League, er det viktig at man spiller der oddsen er best. Best odds gir mest igjen for pengene, og øker sjansene for at man går i pluss på spillingen.

Hos Maxgevinst.com kan du sammenligne oddsen på kupongene dine, og deretter velge den bookmakeren som tilbyr best odds på ditt spill.

Liverpool-kampen er allerede i gang, og Klopps menn går mot nok en trepoenger i ligaen. Dermed er det ni kamper som gjenstår på menyen denne helgen.

Spiller du på favorittene i de gjenstående kampene får du hele 641 i odds på ni kamper, dersom du spiller hos bookmakeren som tilbyr best odds. Spiller du hos Norsk Tipping, får du bare 411 i odds.

Oddsforskjellene er svært store, og med en innsats på 200 kroner får du utbetalt 45.000 kroner mer om du spiller hos COOLBET:

Mest spilte denne uken

De tre favorittspillene blant spillere denne helgen erTottenham, Manchester United og Brighton.

På favoritt-trippelen får du 6.56 i odds. Spiller du hos Coolbet får du utbetalt 225 kroner mer enn Norsk Tipping om du spiller for 200 kroner.

 

Spill der du får mest for pengene, spill hos Coolbet!

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.