Her får du best odds på Premier League

Når man skal spille på Premier League, er det viktig at man spiller der oddsen er best. Best odds gir mest igjen for pengene, og øker sjansene for at man går i pluss på spillingen.

Hos Maxgevinst.com kan du sammenligne oddsen på kupongene dine, og deretter velge den bookmakeren som tilbyr best odds på ditt spill.

Liverpool-kampen er allerede i gang, og Klopps menn går mot nok en trepoenger i ligaen. Dermed er det ni kamper som gjenstår på menyen denne helgen.

Spiller du på favorittene i de gjenstående kampene får du hele 641 i odds på ni kamper, dersom du spiller hos bookmakeren som tilbyr best odds. Spiller du hos Norsk Tipping, får du bare 411 i odds.

Oddsforskjellene er svært store, og med en innsats på 200 kroner får du utbetalt 45.000 kroner mer om du spiller hos COOLBET:

Mest spilte denne uken

De tre favorittspillene blant spillere denne helgen erTottenham, Manchester United og Brighton.

På favoritt-trippelen får du 6.56 i odds. Spiller du hos Coolbet får du utbetalt 225 kroner mer enn Norsk Tipping om du spiller for 200 kroner.

 

Spill der du får mest for pengene, spill hos Coolbet!

Tottenham-spiller på vei til Ajax

Ifølge rapporter fra Nederland ønsker storklubben fra Amsterdam å hente Steven Bergwijn tilbake til den nederlandske ligaen. Storavisen, De Telegraaf, melder i dag at Bergwijn ikke er

Simons tips til midtukekampene

  Newcastle – Norwich Det første spillet jeg tar i runde 14 er i bunnkampen mellom Newcastle og Norwich. Newcastle er på 2. plass over

Kapteinsvalg GW14

Etter noen runder uten noen kapteinsdiskusjon er det kanskje på tide å se på andre alternativer vi kan plassere kapteinsbindet på (eller er det egentlig

Fantasy-dilemmaer før GW13

Det er snart årets vakreste tid, nemlig en desember-måned fullspekket med Premier League! Det byr på opptil flere fpl-dilemmas (eller trilemmas?). Vi har igjen henvendt