Hva er Asian lines? – Odds og Spilltips

Hva er asian lines, og hvordan spiller man på asian handicap og asian over/uner-linjer?

Det er spørsmål mange odds-spillere spør om, og som vi ønsker å forklare på en enkel og oversiktlig måte.

Hva er Asian Lines?

Vi begynner med spillene som er enklest å forstå:

I dette eksempelet bruker vi (-) for asian lines-spill på Liverpool.

Liverpool – 0

Liverpool – 1.0

Liverpool – 2.0

Runde tall på asian lines (eks 1.0, 2.0 og 3.0), betyr at du får pengene tilbake på spillet ditt dersom laget du har spilt på vinner eller taper med antall mål du har i handicap.

Har du spilt Liverpool -1.0 mot Newcastle og Liverpool vinner 2-1, får du med andre ord pengene tilbake. For at du skulle fått gevinst på spillet, måtte Liverpool ha vunnet med to mål eller mer.

Dette gjelder for alle “runde” spill (eks 1.0, 2.0, 3.0).

Liverpool + 0 betyr at du får pengene tilbake dersom Liverpool spiller uavgjort. Taper Liverpool, taper du. Vinner Liverpool, vinner du.

Asian lines – 1.25 og 1.75??

Når du velger halve asian lines ( 0.5, 1.5 og 2.5), tilsvarer den mer tradisjonelle måten å “handicappe” kamper på, også kalt europeisk handicap (0-1, 0-2 og 0-3).

Arsenal -1.5 er det samme som Arsenal (0-2), mens Arsenal -0.5 er det samme som at Arsenal vinner kampen.

Det mange synes er vanskelig når de ser Asian lines hos spillselskaper, er handicap på 1.25 og 1.75. Hva betyr egentlig Arsenal – 1.25?

Den enkleste måten å forklare det på er at – 1.25 egentlig er en mellomting mellom – 1.0 og -1.5. På samme måte som -1.75 er en mellomting mellom – 1.5 og – 2.0.

Om du spiller for 100 kroner på Arsenal – 1.25, setter du i praksis halve innsatsen på Arsenal – 1.0 og den andre halvdelen på Arsenal -1.5.

Det betyr 50 kroner på Arsenal -1.0 og 50 kroner på -1.5.

Vinner Arsenal 1-0 får du pengene tilbake på det ene spillet, mens det andre spillet er tapt. Du får med andre ord igjen 0.5 ganger innsatsen din om Arsenal vinner med ett mål. Vinner laget med mer enn ett mål, vinner du 100 kroner x oddsen på spillet.

Var noe uklart? Send mail til kontakt@plnorge.com, så skal vi gjøre vårt beste for å lære deg hvordan man spiller på asian lines.

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.