Hvem blir og hvem drar?

For Arsenal har det vært et travelt overgangsvindu. Det foregår store utskiftninger og etter en forferdelig start på ligaen, trenger de fortsatt forsterkninger og en ny identitet.  

Høyreback Hector Bellerin har vært ryktet å forlate klubben en stund, med Atletico Madrid og Inter Milan som aktuelle destinasjoner. Han spilte ikke i Arsenals to første ligakamper mot Brentford og Chelsea. I Bellerins fravær har både Calum Chambers og Cedric Soares spilt i stedet, men de har ikke vært imponerende. Derfor ønsker manager Mikel Arteta og finne et godt alternativ.

Avisen The Sun rapporter at Arsenal sikter seg mot Kieran Trippier fra Atletico Madrid. Det er vanskelig å si om Arsenal vil klare å hente Trippier, fordi overgangssummen Atletico Madrid er på 34 millioner pund. Denne summen er Arsenal nølende med å betale siden det er snakk om en 30 år gammel spiller. Skulle klubbene derimot bli enige om en lavere overgangssum, er det veldig sannsynlig for at Trippier blir Arsenal spiller.

Willian ferdig i Arsenal

Samtidig som Arsenal forsøker å hente Trippier, forsøker klubben og kvitte seg med et par veteraner. Ifølge Goal, er brasilianske Willian aktuell for Corinthians. Forrige sesong kom Willian gratis fra Chelsea og etablerte seg i Arsenal, men uten å ha den innvirkning han til tider hadde i Chelsea. Nå er Willian frigjort fra kontrakten sin Arsenal og mest sannsynlig ferdig som fotballspiller i England.

Arsenal åpen for å selge Aubameyang

Flere aviser inkludert The Independent, melder at Arsenal skal være villig til å motta forespørsler på lagets kaptein Pierre-Emerick Aubameyang. En av grunnene til at han kan selges er hans høye lønning, som ligger på omkring 250.000 pund i uken. I tillegg har prestasjonene til Aubameyang de siste sesongene ikke vært bra nok. Fremtiden til spilleren er selvfølgelig ikke avgjort enda, men ettersom han er 32 år gammel kan hans tid i Arsenal fort være over.

Rice ønsker seg bort

West Ham United har fått en utmerket start på sesongen. Likevel er det en bekymringsfull situasjon som er i ferd med å utvikle seg i klubben. Lagets juvel Declan Rice ønsker ikke å underskrive en ny kontrakt med klubben. Dette medfører problemer ettersom spilleren er i hans siste år av nåværende kontrakt.

Engelskmannen har blitt linket til både Chelsea og Manchester United denne sommeren, men West Ham krever så mye som 100 millioner pund. Denne prisen har vært vanskelig for Chelsea og United å imøtekomme. Selv skal Rice ha uttrykket stor misnøye med å ha blitt priset til en så høy overgangssum. Midtbanespilleren skal være interessert i å flytte til en klubb med større muligheter til å kjempe om trofeer enn det West Ham er i stand til å gjøre.

Det blir vanskelig for West Ham å holde på Rice. Spørsmålet er om de kommer til å holde på han til sommeren for så å la han gå gratis til en annen klubb. Hvis de ikke gjør det, og ender opp med å selge han vil det bli interessant å se hvilken overgangssum de er villig til å godta fra enten Chelsea eller United. Det er i hvert fall lite sannsynlig at Rice signerer ny kontrakt med West Ham og forplikter seg til klubben i kommende år.

Chelsea og United ønsker sentral midtbanespiller

Begge storklubbene er som nevnt interessert i Rice, men det er andre alternativer sentralt på midtbanen, som Chelsea og United også vurderer signere.

En spiller som er nevnt, blant annet i The Guardian, er spanjolen Saul Niguez fra Atletico Madrid. Foreløpig er det ikke snakk om en overgangshandel. I stedet er klubbene interessert i å hente spilleren på lån, med opsjon for kjøp.

Interessen for Saul skal være veldig stor for både Chelsea og United, men Daily Mail skriver at United er nærmere enn Chelsea å signere Saul.

Uansett hvilken klubb som vinner frem, er det nesten helt sikkert at Saul ikke kommer til å spille for Atletico Madrid denne sesongen.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds