Hvilke lag er Covid-trygge?

Laget ditt ser kanskje allerede amputert ut. Det eneste man kan gjøre er å planlegge så godt man kan ut fra den informasjonen man har. I helgen spilles (det kanskje) fem kamper:

Villa-Burnley

Leeds-Arsenal

Newcastle-Man City

Wolves-Chelsea

Tottenham-Liverpool

Ha også i bakhodet at laget du velger spillere fra (mest sannsynlig) spiller GW19 også. Da bør man unngå de mest Covid-rammede lagene: Brentford, Leicester, Man Utd, Norwich og Watford, og de som møter disse Covid-rammede klubbene.

Newcastle møter Man Utd i GW19.

Man City møter Leicester i GW19.

Arsenal møter Norwich i GW19.

Wolverhampton møter Watford i GW19.

Men det viktigste er at du velger spillere som spiller i GW18 nå til helgen. Da det er 8 dager til GW26, som innebærer at enkelte Covid-syke er tilgjengelige igjen og at laget spiller. Selv kommer jeg til å velge en spiller fra Arsenal.

Men lagene som er enda “tryggere” er følgende:

Villa, som møter Burnley og Chelsea.

Chelsea, som møter Wolves og Villa (Med forbehold mtp at Chelsea har 4-5 Covid-smittede, noe som da også utelukker Villa).

Da sitter vi igjen med følgende kvadruppel:

Burnley som møter Villa og Everton.

Leeds som møter Arsenal og Liverpool.

Liverpool som møter Tottenham og Leeds

Tottenham som møter Liverpool og Palace

Jeg vil ikke planlegge så mye lengre enn dette, da det er 10 dager mellom nå og GW20, så mye kan endre seg da seriespill også kan bli utsatt. Og man får mer informasjon hvordan det går med de til nå mest rammede Covid-lagene når det gjelder isolasjon og karantene.

Og vent med byttene så langt inn mot fristen du kan, slik at du kan være i forkant om det blir bekreftet flere covid-smittede via en eller annen obskur twitter-konto, eller kamp-avlysning fra mer offisielle kilder.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds