“If Rafael Benítez goes, then so do we”

Benitez’ beskjedenhet, forholdet til fansen og hans allsidige majestet har gitt nytt håp til Newcastle-tilhengerne. Siden spanjolens noe overraskende ankomst til klubben, har han ledet Newcastle tilbake til fotballens største scene. Det til tross for svært tunge arbeidsforhold under klubbens eier, Mike Ashley.

I tillegg til å ha ledet klubben til en topp 10 plassering i Premier League, har klubben et overskudd på nærmere 200 millioner på overgangsmarkedet siden Benitez sin ankomst.

Rafa og fansen sitt forhold til Ashley har blitt mer og mer anspent, særlig etter ryktene om at Ashley nekter å gi Benitez midler til å forsterke stallen før manageren signerer en forlengelse med klubben.

Benítez, som er lei de falske løftene til klubbeieren, venter med å forlenge med klubben til han har sett tilstrekkelig bevis for en satsing som er forenlig med hans og supporterne sine ambisjoner.

It may be a cliche to hark back to the Geordie-coined “we don’t demand a team that wins, but a club that tries” mantra but, quite frankly, I don’t care. Ashley’s 11-year reign at the club has amounted to a series of unfortunate cliches and it’s high time we got off that train of wearisome disappointment.

Harry Savill
Telegraph

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds

%d bloggere liker dette: