Innfører VAR i Premier League fra og med neste sesong.

Premier League-klubbene vedtok torsdag å innføre videoassistanse (VAR) fra og med neste sesong, melder blant andre BBC.

På full fart inn i fotballen

VAR ble introdusert i engelsk fotball i utvalgte kamper i FA-cupen forrige sesong, men det fikk kritikk av mange for å ta for lang tid og for å stykke opp spillet.

Under sommerens VM-sluttspill i Russland ble videodømming for første gang brukt av i et stort mesterskap. La Liga, Bundesliga og Serie A har allerede innført videodømming.

Brede Hangeland er ikke nødvendigvis enig i at det vil være til det beste for fotballen. Han sier han har en sunn skepsis til bruken av videodømming.

Hangeland skeptisk

Brede Hangeland er ikke nødvendigvis enig i at det vil være til det beste for fotballen. Han sier han har en sunn skepsis til bruken av videodømming.

– Jeg forstår at det kommer. Det er en trend og bra å prøve ut. Jeg tror alle er enige om at det totalt sett vil føre til mer korrekt dømming. Mine reservasjoner dreier seg om hva dette vil gjøre med fotballen på lang sikt, sier den tidligere Fulham-spilleren.

Frykter amerikanske tilstander

Han frykter rett og slett amerikanske tilstander.

– Vil fotballen bli endret til det ugjenkjennelige? Se på NFL. Det er gøy å se høydepunkter, men man sovner av å se en hel kamp på grunn av alle avbrekkene. Jeg frykter det neste blir at vi får reklamepauser når man skal bruke VAR, sier Hangeland.

Siste fra Premier League Norge

Tottenhams ferskeste signering

Nord-London klubben har nylig offentliggjort signeringen av Bryan Gil fra Sevilla. Den tjue år gamle kantspilleren ble mandag ettermiddag presentert som Tottenham-spiller på en kontrakt

Varane klar for Manchester United

Avtalen mellom Manchester United og Real Madrid skal være så godt som klar. Fabrizio Romano skriver på twitter at det eneste som gjenstår er noen

Hvor havner Kane i sommer?

I likhet med mygg på en varm sommerkveld svirrer overgangsryktene overalt, og de er vanskelige å unnslippe.  På dagens agenda har vi den spennende overgangssagaen