“Jack is back”

Mandag ettermiddag var det offisielt: Jack Grealish er tilbake i full trening med Aston Villa. Den innflytelsesrike playmakeren har vært ute med skade siden kampen mot Leicester i runde 25, eller helt siden midten av februar, om du vil.

Det har fra tid til annen vært snakk om at han skulle være klar for en tidlig retur, mest på grunn av manager Dean Smiths naive holdning til situasjonen.

Før helgen var Smith likevel tydelig på at det ikke skal være snakk om mer enn dager før Jack Grealish er tilbake i Villa-trøye.

Når klubbfotballen gjenopptas til helgen, spiller Aston Villa hjemme mot Fulham. Ekspertene har vært uenige om hvor stort behov Aston Villa egentlig har for Grealish, men for klubben som tidligere i sesongen slo Liverpool 7-2, er det uten tvil en gladmelding for supportere og spillere at mannen med den flotte manken straks er spilleklar.

For fantasymanagere er det dog en noe annerledes sak, for om Grealish umiddelbart finner formen, blir det vanskelig å skvise ham inn i midtbanen blant de andre gode kandidatene som Lingard, Raphinha, Gundogan, Fernandes og Son.

Siste fra Premier League Norge

Tottenhams ferskeste signering

Nord-London klubben har nylig offentliggjort signeringen av Bryan Gil fra Sevilla. Den tjue år gamle kantspilleren ble mandag ettermiddag presentert som Tottenham-spiller på en kontrakt

Varane klar for Manchester United

Avtalen mellom Manchester United og Real Madrid skal være så godt som klar. Fabrizio Romano skriver på twitter at det eneste som gjenstår er noen

Hvor havner Kane i sommer?

I likhet med mygg på en varm sommerkveld svirrer overgangsryktene overalt, og de er vanskelige å unnslippe.  På dagens agenda har vi den spennende overgangssagaen