– Jeg kunne ikke brydd meg mindre

Tottenham-manager José Mourinho er i hardt vær. Topp fire-plasseringen driver lenger og lenger utenfor rekkevidde, og skal man tro ryktene er det dårlig stemning i garderoben.

Fredag kveld reiste den hvitkledde London-klubben til Merseyside for å yppe seg på Goodison Park. Everton hadde en tydelig kampplan, og var klart best i første omgang. Kampen endte 2-2, selv om Joshua King fikk en potensielt avgjørende scoring servert på sølvfat i kampens aller siste minutter.

Det var en redusert Tottenham-manager som stilte til intervju etter kampslutt.

– Jeg syns det var en god kamp med to lag som forsøkte å vinne. Det er nok et rettferdig resultat, svarte Mourinho på spørsmål om straffesituasjonen som førte til Evertons første nettkjenning.

De siste ukene har Harry Kane skapt overskrifter som følge av ryktet om at han ønsker seg bort fra Tottenham Hotspur. Samtidig har Heung-Min Son vist seg å muligens være Bayern München-aktuell.

Det er ikke uvanlig at stjernespillere mistrives under Mourinho, og Paul Pogba sparte ikke på kruttet da han snakket om hans tidligere sjef etter europaligaseieren med Manchester United mot Granada torsdag kveld.

– Jeg hadde en gang et flott forhold til Mourinho. Alle så det. Men den neste dagen visste du ikke hva som skjedde. Det er det rare med Mourinho, og jeg kan ikke forklare hvorfor fordi jeg vet ikke, fortalte Pogba til Sky Sports.

Franskmannen viste ikke tegn til å snakke med noe som helst filter da han skrøt Solskjær til skyene, og samtidig stilte seg kritisk til Mourinho. Det kunne ikke Mourinho brydd seg mindre om, ifølge ham selv.

– Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva Pogba sier, svarte “the special one” etter å ha blitt konfrontert med Pogbas uttalelser.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds