Kan Molde overraske Arsenal på Emirates?

Arsenal v Molde
Kampstart: Torsdag 5. november, 21:00
Vises på: TV2 Zebra

Arsenal v Molde

Torsdag kveld er det duket for toppkamp i gruppe B når selveste Arsenal tar imot Molde på Emirates Stadium. Begge lag står med seks poeng og full pott etter to kamper hver, og har skaffet seg en luke ned til både Rapid Wien og Dundalk i kampen om avansement til utslagsrundene.

Arsenal slo Dundalk uten problemer med en 3-0-seier på hjemmebane og tok også tre poeng i en litt jevnere 2-1-seier på bortebane mot Rapid Wien. «The Gunners» har stilt et ganske b-preget lag i begge kampene, og unggutter som Joe Willock, Eddie Nketiah og Reiss Nelson har fått spilletid i turneringen.

I Premier League har Arsenals form vært mer varierende med blant annet tre tap mot henholdsvis Liverpool, Manchester City og Leicester – men søndag ettermiddag tok de en svært sterk seier på Old Trafford mot Manchester United, noe som gjør at de kommer inn til dette oppgjøret med mye selvtillit.

Molde, har som skrevet, også åpnet Europa League-sesongen perfekt og står med to seire på to kamper. I den første kampen, borte mot Dundalk, lå moldenserne under 1-0 frem til litt over en times spill da Etzaz Hussain utliknet til 1-1. Ti minutter senere sendte Ohi Omoijuanfo blåtrøyene i føringen og sikret tre poeng.

Bortekampen mot Dundalk var en kamp Molde var forventet å vinne, men i neste runde klarte de også å slå Rapid Wien 1-0 på hjemmebane i en svært sterk forestilling. Romsdalingene var det klart beste laget og vant oppgjøret fullt fortjent.

Arsenal vs Molde – det er ikke tvil om hvilket av lagene som er den store favoritten til å vinne oppgjøret, men det er langt ifra umulig at Erlings Moes mannskap kan ta en stor skalp i Nord-London torsdag kveld. Mikel Arteta sender nok utpå et reservepreget lag og det er ikke så lenge siden et skandinavisk lag vant på overraskende vis på Emirates Stadium. I februar 2018 vant nåværende Brighton-trener Graham Potter 2-1 mot Arsenal på bortebane.

 

Tror du Molde klarer å ta poeng, eller til og med kanskje vinner mot Arsenal?

Du får 9.50 i odds på Molde-seier mot et svært reservepreget Arsenal-lag!

Vi tror på Molde + 0 (pengene tilbake ved uavgjort, og Molde +1 er gode spill. Oddsen på spillene er hhv 7.50 og 2.80.

Spill på kampen HER

Forventet lagoppstilling – Arsenal v Molde

Arsenal kommer sannsynligvis til å rotere en god del fra helgens lag som slo Manchester United på Old Trafford, mens Molde etter alle solemerker stiller med sitt sterkeste mannskap.

Arsenal (3-4-3):

Runar Runarsson

Shkodran Mustafi, Granit Xhaka (K), Sead Kolasinac

Cedric Soares, Joe Willock, Dani Ceballos, Ainsley Maitland-Niles

Nicolas Pepe, Eddie Nketiah, Reiss Nelson

Molde (4-2-3-1):

Andreas Linde

Henry Wingo, Martin Bjørnbak, Stian Gregersen, Kristoffer Haugen

Fredrik Aursnes, Martin Ellingsen

Eirik Hestad, Magnus Wolff Eikrem (K), Ola Brynhildsen

Ohi Omoijuanfo

Skader/suspensjoner:

Arsenal:

Calum Chambers

Gabriel Martinelli

Pablo Mari

David Luiz (tvilsom)

 

Molde:

Kristoffer Haraldseid

Forsvarsspillerne du bør vurdere til GW7

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds