Kane møtte ikke opp på trening – vil tvinge gjennom overgang

Englands kaptein Harry Kane møtte ikke opp på Tottenham trening mandag, hevder The Athletic. Ifølge flere britiske medier, skal fraværet til engelskmannen være et forsøk på å tvinge gjennom en overgang vekk fra Nord-London-klubben. 

Kane skulle opprinnelig returnere til Hotspur Way mandag, men 28-åringen var ikke å finne på treningsfeltet, skriver The Athletic. I april kunne nettstedet avsløre at engelskmannen var misfornøyd med klubbens gjentatte, mislykkede forsøk på å hente trofeer. Nettstedet avslørte videre at superspissen ønsket å forlate klubben, dersom de skulle mislykkes å sikre Champions League fotball.

Flere toppklubber interessert 

Sky Sports hevder at Manchester City, Manchester United og Chelsea alle har vist interesse for spissen, men at det var Manchester City som tok det største initiativet. Den lyseblå Manchester klubben ga et bud på 1,2 milliarder norske kroner, skriver nettstedet. Til tross for både Kane og Manchester City sitt ønske om å fullføre en overgang, forblir Tottenhams styreformann Daniel Levy nølende med å la superstjernen forlate klubben, skriver The Athletic.

Overgangsguru Fabrizio Romano skriver på Twitter at Kane mener han har en “gentlemans agreement” med Daniel Levy om å forlate Nord-London klubben i sommer.

Tottenham vil bøtelegge Kane

Klubben skal være skuffet over spillerens handlinger, og vil bøtelegge spissen for å ha latt være å møte opp på trening, skriver Sky Sports.

Kane signerte en seksårsavtale med Tottenham i 2018. 28-åringen står med 221 mål på 336 kamper for klubben i alle turneringer.