Kane sier nei til PSG – blir trolig overgang til Bayern

Harry Kane har vært blant de mest ettertraktede spillerne i Premier League og Europa de siste par sesongene. Også denne sommeren florerer ryktene rundt den engelske målscoreren.

Bayern Munchen ligger langflate etter Kane, men også PSG skal ha vist interesse for engelskmannen. I følge de siste ryktene er Harry Kane kun interessert i en overgang til Bayern, og de andre interesserte klubbene skal ha fått beskjed om dette.

Kane møtte Bayern-sjef i mai

Bayern har fortsatt ikke fått napp, men i den tyske storavisen Bild kommer det frem at Bayern-trener Thomas Tuchel skal ha vært i London i mai. Der skal han blant annet ha besøkt Tottenham-stjernen Harry Kane i hans private hjem og snakket om en mulig overgang til den tyske storklubben.

Kane har blitt koblet med Bayern de siste ukene og det har kommet troverdige rapporter på at spissen skal være enig med Bundesliga-klubben om de personlige betingelsene. Bayern må også bli enig med Tottenham om en overgangssum.

Rasende Levy vil ha blodpris

Daily Mail skrev forrige uke at Levy skal være rasende over opplysningene om at Tuchel har møtt med Kane, uten hans tillatelse. Derfor skal Spurs-styreformannen nå være forberedt på å tvinge Bayern til å betale «blodpris» for stjernen.

Kane har ett år igjen av kontrakten med Tottenham og om spurs vil ha penger for toppscoreren,  må han selges i sommer.

Kane signerer for Bayern i år, eller neste år

Bild-reporter Tobi Altschäffel skriver på Twitter tyskerne ser optimistisk på situasjon, og tror Harry Kane signerer for klubben i løpet av overgangsvinduet i sommer eller nesteår.

Det kan dermed se ut som at Kane ender opp i Bayern, enten i løpet av sommeren eller når kontrakten løper ut i 2024.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds