Kane tilbake i trening og forbereder seg til sesongstart

Etter dagens pressekonferanse med Tottenham-manager Nuno Espirito Santo, forteller portugiseren at Harry Kane er tilbake i trening og forbereder seg til ny sesong. 

Det er snart tre måneder siden spekulasjonene om Kane sine ønsker om å forlate klubben tok fyr, og det har vel ikke gått en dag uten å kunne lese om den engelske landslagskapteinens framtid. Som Spurs-supporter må det ha vært en lang sommer, når man dag etter dag gruer seg til å åpne nyhets-feeden i frykt for å få en overgang på Kane bekreftet.

Ingen ønsker om å forlate klubben er bekreftet enten fra Kane-leiren eller klubben selv, men det er, dessverre for Tottenham-supporterne, fortsatt i underkant av tre uker igjen av overgangsvinduet.

Harry er tilbake i trening, han forbereder seg, sier Tottenham-manageren. 

Tottenham-spissen hadde, fredag, sin aller første trening sammen med resten av spillergruppen etter sen ferie og påtvunget feriekarantene. Etter å mistet hele pre-season er han omsider tilbake i trening og har ifølge Espirito Santo hatt en privat prat med manageren. – Harry er tilbake sammen med spillergruppa, har trent. Vi har pratet, det er selvfølgelig en privat samtale, men alt er ok. Han forbereder seg, forteller portugiseren. Spørsmål om han er klar for søndagens kamp, svarer Espirito Santo: – Fortsatt en treningsøkt igjen i morgen. Vi må tenke, og har en dag i morgen å avgjøre det på.

Mange har vært spente på om man får se Kane på banen eller tribunen til helgen. Svaret får vi søndag ettermiddag klokken 17:30.