Kane tilbake på trening med lagkameratene

Tirsdag morgen trente Harry Kane sammen med lagkameratene for første gang denne sesongen, ifølge Sky Sports. Frem til nå har spissen vært i isolasjon og trent individuelt. 

Sky Sports melder at Kane har blitt værende på klubbens hotell ved treningsfeltet etter at han returnerte til England fra sin ferie i Bahamas.

Engelskmannen var pliktig til å isolere seg ved ankomst til London. Dette førte til at 28-åringen ikke var aktuell til å gjenforene seg med lagkameratene sine da de forberedte seg til møtet mot Manchester City på Søndag.

Nettstedet avslører videre at Kane trente individuelt på Mandag, mens lagkameratene som slo Manchester City 1-0 i serieåpningen kunne nyte en velfortjent fridag.

Tottenham-spissen er nå tilbake med gruppen og spilleklar før Nord-London-klubbens møte med portugisiske Pacos de Ferreira i UEFA Conference League-kvaliken kommende Torsdag.

Ukens trippel runde 5

Dessverre så gikk kun to av tre spill inn i forrige spalte. Tottenham gikk på et overraskende 2-0 tap mot Crystal Palace. Tottenham klarte å

Les videre

Siste Nyheter

Tottenham-legende Jimmy Greaves er død

Tidligere Tottenham, Chelsea og England spiss Jimmy Greaves døde i en alder av 81. Tottenham bekreftet nyheten i en uttalelse søndag morgen. «Vi er ekstremt