Kaos i garderoben etter hjemmetap mot Brighton

Følgene av Manchester Uniteds siste tap fortsetter. Nå kommer rapportene om misnøye i garderoben.

Det er få ting som sier ‘krise’ i Manchester United som et hjemmetap. Etter å ha klart å unngå hjemmetap mot Wolverhampton og Nottingham Forest, løp Uniteds flaks ut mot Brighton.Dette var det første hjemmetapet på 31 kamper i alle konkurranser, en rekke som har vart fra første kamp forrige sesong.

Og nå kommer rykter om en heftig konflikt i garderoben. Flott. Akkurat det Manchester United trenger nå.

Manchester United-spillere involvert i konfrontasjon

Rapportene om krangling i garderoben kommer fra The Sun, som hevder at det var to separate konfrontasjoner etter at Manchester United tapte 3-1 på lørdag, blant fire spillere som startet kampen.

SunSport avslører at kaptein Bruno Fernandes konfronterte medspilleren Scott McTominay etter Uniteds tredje tap på fire kamper.

Midtstopperparet Lisandro Martinez og Victor Lindelof skal også ha mistet besinnelsen med hverandre etter en katastrofal defensiv forestilling i 3-1 tapet.

Unitedinfocus mener det er en positiv vinkling til ryktene, nemlig at det betyr at spillerne bryr seg nok til å konfrontere hverandre. Samme nettsted går også så langt som å spekulere i om Erik ten Hag kan ha oppmuntret til det.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds