Kapteinene du må vurdere på fantasy i DGW28

Flere lag har to kamper den kommende runden, noe som gir mange aktuelle kandidater til den kommende rundens kapteinsvalg. Her er spillerne du bør vurdere å gi kapteinsbindet på Fantasy i Gameweek 28.

Mohamed Salah

Ja, han spiller bare én kamp denne runden, men Salah må aldri avskrives uansett. Bare 4 ganger har han gått av banen uten målpoeng etter å ha spilt 90 minutter, og bare én av disse har vært hjemme på Anfield. Møter et West Ham lag som fortsatt er i dytten, men som ikke har holdt nullen borte siden starten av desember.

Antonio Rudiger/Thiago Silva

Fremstår som de to eneste selvskrevne (i tillegg til Mendy) i Chelsea-forsvaret. Hvis du tenker at det er en ulempe at Chelsea spiller to bortekamper må du tro om igjen – Chelsea har sluppet inn bare 8 mål på 13 bortekamper i ligaen. De to midtstopperne har dessuten 9 målpoeng seg imellom, noe som gjør dem til en farlig duo på dødballer.

Den vågale vil kanskje også se om vingbackene i Reece James og Marcos Alonso, men her er nok rotasjonsfaren noe større.

Philippe Coutinho

Etter en pangstart i Villa-drakta har det roet seg litt for Coutinho. Det er for så vidt også den eneste grunnen til at han ikke er en åpenbar kapteinskandidat denne runden. 12 skuddforsøk og 10 attempted assists er fasit i PL-kampene han har startet sålangt, men han bærer nok likevel et lite preg av å være et “gambler’s choice”.

Raul Jimenez

Meksikaneren har vist glimt av pre-kraniebrudd-storhet denne sesongen, men han mangler fortsatt en evne han har manglet ganske lenge, nemlig den å score flere mål i samme kamp. Det har ikke skjedd en eneste gang denne sesongen heller, så her er du nok kanskje avhengig av at han leverer i begge kamper skal det bli noe voldsomt med poeng. Uansett et fristende valg med to overkommelige hjemmekamper (på papiret).

James Ward-Prowse

Southampton-kapteinen har vært i sitt livs form i år, med 6 mål og 4 assists sålangt. Han er fus i alt, det være seg cornere, frispark og straffer, og motstanden denne uka skal sånn sett passe ham bra. Newcastle og Villa ligger på hhv. 9. og 10. plass på “fouls committed” hittil i år. Kan bli en skikkelig fulltreffer hvis Ward-Prowse virkelig har dagen i minst én av disse kampene.

Ukas diff: Romain Saiss

Dette er virkelig et langskudd, men hvis du virkelig vil cappe noen som ingen andre capper denne runden kan dette være din mann. Wolves har holdt nullen 9 ganger sålangt i år, og i samtlige av disse har Saiss vært på banen. Han har dessuten vist at han er en dødballtrussel, med 9 mål på de siste 4 sesongene. Vi må dog nevne den disiplinære risikoen ved å cappe en forsvarsspiller på fantasy, for vi vet at Saiss har det i seg å grise det til når vi trenger ham som mest. Det ville ikke vært første gang man har driti seg ut på en DGW-forsvarer (joda, Shane Duffy, jeg bærer fortsatt nag).

Ikke nevnt, men ikke glemt…

I en double GW med få topplag involvert er det alltid mange å velge i. Her er et lite knippe spillere vi også kan backe for en solid poengfangst i DGW28:

Ryan Fraser
Raphinha
Mason Mount
Che Adams
Teemu Pukki

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds