Rundens fantasy-kaptein: Valget står mellom to spillere

Ja, jeg hadde Richarlison som kapteinspunt forrige Gameweek og han endte til slutt på 17 poeng, big deal. Men nå er det en ny Gameweek og vi må videre..

40% vil gå for Kane som kaptein denne runden ifølge FantasyFootballScout, mens 16% går for lagkameraten Son, som spiller borte mot Aston Villa. 9% vil går for Salah mot Manchester City, og 8% for Saka hjemme mot Brighton. 7% vil velge Bruno hjemme mot Everton, og 3% vil gå for landsmann og lagkamerat Cristiano Ronaldo (Whoever that is).

Ifølge samme nettside sine projeksjonsverktøy så vil dette være de spillerne som scorer mest poeng i Gameweek 32:

Rundens fantasy-kaptein: Valget står mellom to spillere

Men uansett hva alskens algoritmer tilsier så tror jeg til syvende og sist at valget vil stå mellom Kane og Son for de fleste. Tottenham er i veldig god form og har scoret 24 mål de siste seks kampene. 8 mål flere enn Liverpool som har scoret nest flest i samme periode.

Kane står med 7 mål og 5 assist siste seks kamper, og Son står med 5 mål og 3 assist i samme periode. Kane har hatt 28 skuddforsøk og Son 17, mens for begge har 10 av disse endt på mål. Når det gjelder assist-potensial har de jevngode stats her også. Så om man sitter med begge to så synes jeg Kane såvidt trekker det lengste strået, ettersom han også er på straffer.

Jeg synes Kane og Son er de beste valgene denne runden, ettersom Liverpool og City spiller mot hverandre, som utelukker valg som Salah og De Bruyne.

Men om du må eller vil gå for et punt for å satse litt nå mot slutten, så synes jeg Cornet i Burnley kan være et godt valg, ettersom han er i god form for et lag som må vinne og som spiller mot ligaens dårligste lag. Jeg tror også Ronaldo borte mot Everton kan score et mål eller to.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds