Keita imponerte mot Blackburn

Liverpool lå langflate etter Naby Keïta i hele fjor sommer, og etter at man omsider ble enige om en overgang i fjor, fullførte midtbanespilleren overgangen fra RB Leizpig først denne sommeren.

I treningskampen mot Blackburn torsdag markerte Keïta med strålende spill. Han kom inn til pause og var med på å sette fart på Liverpool, som vant 2-0 etter mål av Lazar Markovic og Daniel Sturridge.

Keïta vant ballen før 2-0-scoringen og satte Sturridge fint opp i bakrom.

Liverpool kunne tatt en tidlig ledelse da Dominic Solanke ble felt av David Raya, men Blackburns målvakt reddet straffesparket fra James Milner.

Divock Origi hadde også en ball i mål, men det ble annullert for offside etter at Alberto Moreno hadde vært på feil side i forkant. Dermed gikk lagene til pause med 0-0 etter en skuffende førsteomgang av Liverpool.

Liverpool-manager Jürgen Klopp gjorde hele ti endringer til andreomgang, blant annet Keïta, som viste at han kan bidra både offensivt og defensivt.

Liverpool reiser til USA og møter Dortmund til treningskamp søndag. Mohamed Salah, Sadio Mané og Marko Grujic slutter seg til troppen fredag.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds