Klopp bekrefter skade: – Spiller ikke mot Wolves

Jurgen Klopp har bekreftet at visekaptein Trent Alexander-Arnold ikke er tilgjengelig for helgens oppgjør mot Wolves.

Liverpool har allerede mangel på forsvarsspillere etter at kaptein Virgil van Dijk ble suspendert for et rødt kort i en 2-1 seier over Newcastle. Og nå er heller ikke Liverpools stjerneback tilgjengelig til helgens Premier League kamp.

“Ingen bekymring, han er ikke tilgjengelig, det visste vi på forhånd,” sa Klopp til mediene. “Han har ikke trent med laget en eneste gang ennå, og det vil ta litt tid.

“Det er ikke den verste hamstring-skaden du kan få, men det er en hamstring-skade, de leges knapt på to uker, og denne har ikke gjort det heller.

“Han løper allerede, men vi håper han kan begynne med ballarbeid tidlig neste uke, og så får vi se, vi går derfra.”

Alexander-Arnolds fravær gir Klopp hodepine i forsvaret med Van Dijk som fortsatt har en kamp igjen å sone på sin suspensjon for det røde kortet.

I 3-0-seieren over Villa samarbeidet Joel Matip med Ibrahima Konate i forsvaret, mens Alexander-Arnold ble erstattet av akademigraderte Jarell Quansah i det 71. minutt.

“Endrer det dynamikken? Ikke så mye, vi må være fleksible,” sa Klopp om skadene i forsvaret.

“Hvis du kjenner til en annen pasningsspiller som kan spille på hans plass som ham, så si ifra, for det ville vært virkelig bra. Men det vil gå bra, det må gå bra, vi må tilpasse oss spillernes forskjellige ferdigheter.

“Det viktigste i hans spill er defensiv stabilitet, og deretter kan vi spille, du trenger ikke å tenke på det.

“Mot Aston Villa var kanskje folk ikke overbevist av vår bakre firer, og så så du Joe Gomez og Joel Matip spille på det nivået, de har den kvaliteten, og det er virkelig kult, så det var nøkkelen til den kampen, pluss at Alexis Mac Allister foran dem spilte virkelig bra. Vi trenger defensiv stabilitet, og derfra kan vi spille.”

På spørsmål om ytterligere skader, la Klopp til: “Thiago løper, men det er det. Ibou [Konate] har trent i to dager med laget.

“Jeg har ikke sett Darwin [Nunez] ennå, vi har selvfølgelig hatt kontakt, og han har det bra, men vi skal se nå. Darwin burde være bra. Stefan [Bajcetic] hadde en god samling med [Spanias] U21-landslag, spilte bare noen få minutter, men det hjalp ham.”

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds