Klopp fikk en pustepause

0-3-tapet for Brighton & Hove Albion var det dårligste noe lag trent av Jürgen Klopp hadde prestert. Dette ifølge Klopp selv.

Sannsynligvis var den tyske toppmanageren svært spent foran cupomkampen mot Wolverhampton Wanderers tirsdag kveld. Ville spillerne respondere etter den forferdelige prestasjonen på sørkysten sist lørdag.

Klopp hadde byttet ut mange av de faste spillerne og det ga resultater. Det spanske stortalentet Stefan Bajcetic var en av kampens store spillere i sin defensive midtbanerolle og kan være det Klopp ser etter nå når Fabinho er totalt ute av form.

Caoimhin Kelleher spilte en god kamp i mål og Harvey Elliott ga alt og scoret et flott mål fra langt hold på Molineux.

På lørdag formiddag venter et annet lag som er totalt ute av form, Chelsea. Her vil nok flere av spillerne som var i aksjon i dag, få hvile, men det kan hende at Bajcetic er jokeren.

Alisson Becker står i mål mot Chelsea. Trent Alexander-Arnold spiller høyreback og Andy Robertson er nok på venstresiden i forsvaret. Som midtstoppere vil nok Ibrahim Konaté og Joël Matip bli foretrukket når Virgil van Dijk fortsatt er ute en uke eller to til.

Thiago Alcantara og Jordan Henderson får nok muligheten på midten og håpet er at Klopp foretrekker Bajcetic framfor Fabinho. Harvey Elliott spilte meget godt i cupkampen mot Wolves og kan være et alternativ. Det kan også

Framme skal Darwin Nunez være klar igjen, sammen med Mohamed Salah og muligens Cody Gapko, som har slitt litt i sine første kamper i rødt. Alex Oxlade-Chamberlain har blitt benyttet de siste kampene, dog uten særlig suksess. Fabio Carvalho fikk også sjansen i cupkampen, men slet også han med å markere seg nevneverdig.

Salah (bildet) sliter litt med effektiviteten for tiden, men er nok sikker på en startplass for sin tidligere arbeidsgiver til helgen.

Luis Diaz og Diogo Jota er også noen uker fra å være kampklar.

En spiller som vil få flere muligheter er det 17 år gamle skotske stjerneskuddet, Ben Doak, som Jürgen Klopp er stor fan av. Han vil nok ikke få startplass mot Chelsea, men blir nok en mann som kan komme inn fra innbytterbenken.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds