Klopp hyller supertalentet: – Han er eksepsjonell

Jurgen Klopp var full av lovord for Jude Bellingham (19) under gårsdagens pressekonferanse. 

Klopp er en stor beundrer av den talentfulle Dortmund-spilleren, som er forventet å forlate den tyske klubben kommende sommer.

Liverpool er interesserte i 19-åringen, men møter tøff konkurranse fra Real Madrid, PSG og Manchester City, ifølge The Athletic.

Liverpool transfer news: Jurgen Klopp laughs off Jude Bellingham links but  'prepared' for January window | Football News | Sky Sports

Da Klopp ble spurt om Bellinghams prestasjoner under VM i Qatar har gjort det vanskeligere å signere engelskmannen sa tyskeren: “Jeg liker ikke å snakke om penger når vi snakker om en spiller som Bellingham. Alle kan se at han er eksepsjonell.”

“Han spiller som om han er 28-29 år. Han spilte et glimrende VM, han var eksepsjonell”, roste Klopp.

 

– Fokus på topp 4

Merseyside-klubben vil trenge fordelene av å kvalifisere seg for Champions League dersom de skal ha råd til å punge ut for Bellingham. De ligger foreløpig syv poeng bak Tottenham som holder 4. plassen.

“Det (Champions League) er veldig viktig for klubben og det er vår målsetting nå”, sa Klopp på pressekonferansen.

Liverpool FC — Jürgen Klopp's pre-Nottingham Forest press conference

“Jeg er litt overrasket over at dere ikke har spurt meg om vi fortsatt kan bli mestere, men når vi ligger rundt 15 poeng bak, hvordan er det i det hele tatt mulig?”, fortsatte han.

Liverpool er tilbake i Premier League-aksjon på Boxing Day når de møter Aston Villa på Villa Park.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds